DOLAR 32,3177 0.2%
EURO 35,1159 -0.07%
ALTIN 2.279,280,09
BIST 8.960,551,75%
BITCOIN 22747801,07%
Edirne
18°

KAPALI

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

ABONE OL
7 Aralık 2022 11:38
Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar ile ‘Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı.

İlçelerde yürütülen çalışmalar, yatırım ve projeler ile koordinasyon gerektiren hususların görüşüldüğü Kaymakamlar Değerlendirme Toplantısı, Valimiz Sayın H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında yapıldı.

Toplantı öncesi değerlendirmelerde bulunan Vali Kırbıyık, her ilçenin kendine özgü durumları olduğunu, ilçelerde yürütülen çalışmalarda koordinasyon gerektiren hususları değerlendirmek ve ilçelerdeki ihtiyaçları belirlemek üzere belirli aralıklarla Kaymakamlarla bir araya gelerek değerlendirme toplantılarının gerçekleştirildiğini ifade etti.

Toplantıda, ilçelerimizde yürütülen KÖYDES (Köylerin Alt Yapısını Destekleme Projesi) çalışmaları, Ulusal Hane Ziyaretleri programı ile ilgili faaliyetler, sosyal yardımlar, asayiş ve güvenlik konuları, kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusundaki çalışmalar ve tarımsal ürün çeşitliliği ile sulama alanlarının arttırılması konuları görüşüldü.

İlçelerih genel durumunun ayrıntılı şekilde analiz edilip değerlendirildiği toplantıda Vali Kırbıyık, vatandaşların dile getirdiği taleplerin yerine getirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarınca gerekli hassasiyet ve gayretin gösterilmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti; yaptıkları çalışmalardan dolayı kaymakamlara teşekkür etti.

Valilik toplantı salonunda Edirne Valisi Sn. H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcıları, Sıdkı Zehin, Ali Uysal, Eyyüp Batuhan Ciğerci ve İlçe Kaymakamları katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.