Edirne İl Müftülüğü tarafından planlanan ve hayırseverlerin destekleriyle Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi karşısında inşası devam eden 110 Yataklı Hafızlık Kur’an Kursu hızla devam ediyor.
Birçok hayırseverin emekli maaşını, ikramiyesini, harçlığını, yıllarca sakladığı birikimini bağışladığı Kur’an Kursu inşaatı hakkında bilgi veren Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, “Bu vatandaşlarımızın yardımlarıyla, hocalarımızın gayretiyle oluyor. Aylar önce ‘başlanan iş yarım kalmaz’ diyerek, Allah’a tevekkül ederek inşaata başlamıştık. Hamd olsun epey yol aldık” diyerek inşaatın hızla ilerlediğini ve hayırseverlerin desteklerini beklediğini söyledi.
Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu
“KUR’AN KURSU İNŞAATIMIZDA EPEY YOL ALDIK”
Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, “Edirne’mizde 110 Yataklı Hafızlık Kur’an Kursu yardımlarınızla yükseliyor. 1 Murat Devlet Hastanesi’nin karşısında bir süre önce yapımına başlanan 110 yataklı hafızlık Kur’an kursu, vatandaşlarımızın yardımlarıyla tüm hızıyla devam ediyor. Şehrimiz ve Balkanlardan gelecek öğrencilere hizmet vermesi amacıyla tasarlanan kurs inşaatında mevcut durumda hamd olsun epey yol aldık. Bu vatandaşlarımızın yardımlarıyla, hocalarımızın gayretiyle oluyor. Aylar önce ‘başlanan iş yarım kalmaz’ diyerek, Allah’a tevekkül ederek inşaata başlamıştık. Vatandaşlarımız bize sinesini, elini, en önemlisi de gönlünü açtı. Bundan sonrası için de hayırseverlerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi.
Kurs inşaatına destek vermek için müftülüğe başvuracak ya da cami ve Kur’an kursu görevlilerinin aracılığıyla makbuz karşılığı bağışta bulunabilir ya da duyurulan hesaplara bağış yapılabileceği belirtildi.
Haber: Erkan Ekşi
GÜNCEL
16 Haziran 2025GÜNCEL
16 Haziran 2025GÜNCEL
16 Haziran 2025GÜNCEL
16 Haziran 2025MARMARA BÖLGESİ
16 Haziran 2025MARMARA BÖLGESİ
16 Haziran 2025GÜNCEL
16 Haziran 2025