DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2045293-2,22%
Edirne
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kuzey Makedonya Meclis Başkan Vekili İsmaili TÜ’yü ziyaret etti

Kuzey Makedonya Meclis Başkan Vekili İsmaili TÜ’yü ziyaret etti

Kuzey Makedonya Meclis Başkan Vekili Hüsnü İsmaili, Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nu ziyaret ederek, üniversite ile Kuzey Makedonya arasındaki iş birliklerinin daha da güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

ABONE OL
21 Şubat 2024 12:39
Kuzey Makedonya Meclis Başkan Vekili İsmaili TÜ’yü ziyaret etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Makedonya Meclis Başkan Vekili Hüsnü İsmaili, Trakya Üniversitesi (TÜ) Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret ederek, üniversite ile Kuzey Makedonya arasındaki iş birliklerinin daha da güçlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Rektör Tabakoğlu, ziyaret sırasında, Trakya Üniversitesi’nin Kuzey Makedonya’daki birçok üniversite ile iş birlikleri ve ikili anlaşmalarının bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Trakya Üniversitesi Teknopark’ın benzer modellemesinin Kuzey Makedonya’ya kazandırılması konusunda da önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Kuzey Makedonya Meclis Başkan Vekili Hüsnü İsmaili ise, Trakya Üniversitesi’nin bölgenin önemli bir değeri olduğunu vurgulayarak, hem Kuzey Makedonya hem de Türk halkına fayda sağlayacak yeni projeler ve iş birliklerinin gerçekleştirilmesine inandıklarını belirtti. Ayrıca, iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da güçlendirileceğine olan inancını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Hüsnü İsmaili’nin Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden mezun olan oğlu Kadir İsmaili’ye mezuniyet diplomasını takdim etti.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.