DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BIST 10.643,583,14%
BITCOIN 21570080,96%
Edirne
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lalapaşa Derneği’nden ahde vefa

Lalapaşa Derneği’nden ahde vefa

ABONE OL
5 Nisan 2023 11:01
Lalapaşa Derneği’nden ahde vefa
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Lalapaşa Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zafer Sezgin Geldi, yaşlıların, gençlerin ve çocukların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, yaşlılar haftası sebebiyle Lalapaşa’nın en yaşlı vatandaşı 93 yaşındaki Mihri Dirican’ı ziyaret etti.

Lalapaşa’ya olan vefa borçlarını ödemek için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne’nin en küçük ilçelerinden biri olan Lalapaşa’yı, Edirne’nin en gözde ilçelerinden biri yapmak için var güçleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Dernek üyeleri Volkan Dirican ve Ümit Dirican ile birlikte, Lalapaşa ilçesinin en yaşlı vatandaşı 93 yaşındaki Mihri Dirican’ı evinde ziyaret eden Dernek Başkanı Sezgin Geldi, ilçe halkının her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurguladı.

“AHDE VEFANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ”

Sağlık sebepleri dolasıyla geçen hafta planlanan ziyareti bu hafta gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Sezgin Geldi, “Doğumdan itibaren Lalapaşa’da yaşayan her komşumuzun yanında oluyoruz. Derneğimizi kurduğumuzda bebeklik ziyaretlerimizi başlatmıştık. Şimdi de teyzemizi ziyaret edip hayır duasını aldık” dedi.

“İnşallah seneye de kendisini ziyaret edip elini öperiz” diyen Başkan Geldi, şunları söyledi; “Yaşlıların, gençlerin ve çocukların her zaman yanında olduklarını ve olmaya devam edeceğiz. Edirne’nin en küçük ilçelerinden biri olan Lalapaşa ilçemiz maalesef unutulmuş bir ilçe. Hak ettiği yere bir türlü gelemedi. Lalapaşa ilçemize olan vefa borcumuzu ödemek için bu derneği kurduk. Ekibimizle ve komşularımızla birlikte hep beraber ilçemizi hak ettiği noktaya getireceğiz. Lalapaşa, Edirne’nin en gözde ilçelerinden biri olacak” diye ifade etti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.