Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sürecinde öğrencilere ve ailelerine danışmanlık hizmeti sunan okulları ziyaret ederek çalışmaları yerinde gözlemledi.
İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, beraberinde Müdür Yardımcısı Cemal Turan ile Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sürecinde öğrenciler ve ailelerine danışmanlık hizmeti sunan okulları ziyaret ederek çalışmaları yerinde gözlemlemeye devam ediyor.
İl Milli Eğitim Müdürü Arpacı, Şehit Üsteğmen Efkan Yıldırım Ortaokulu, Selimiye İmam Hatip Ortaokulu ile Gazi Osman Paşa Ortaokulunu ziyaret ederek, burada görevli öğretmenlerden tercih danışmanlığı sürecine ilişkin bilgi alarak, danışmanlık hizmeti alan öğrenciler ve aileleri ile sohbet etti.
Haber: Mehmet Güzey
GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026GÜNCEL
19 Temmuz 2026MARMARA BÖLGESİ
19 Temmuz 2026