DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2034235-3,12%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lisansüstü öğrencilere oryantasyon

Lisansüstü öğrencilere oryantasyon

ABONE OL
12 Ekim 2022 11:09
Lisansüstü öğrencilere oryantasyon
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 05.10.2022 tarihinde Sosyal Bilimler Enstitüsü Prof. Dr. Necmettin Hacıeminoğlu Toplantı Salonunda lisansüstü öğrenciler ile oryantasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen ve öğrencilerimizin çevrimiçi olarak da katılım sağladığı toplantı Enstitü Müdürümüzün açılış konuşmaları ile başladı. Doğan daha önce de Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile lisansüstü öğrencilerimizi bir araya getirerek bir tanışma toplantısı gerçekleştirildiğini dile getirdi. Enstitümüzün bölgenin en büyük enstitüsü olduğunu, büyük bir enstitü olmanın getirdiği güzelliklerin yanında zorlukların da olduğunu belirterek birlikte hareket etmenin önemini vurgulayan Doğan “Biz büyük bir aileyiz” ifadesini vurgulayarak söz konusu zorlukları öğrencilerimizin görüş ve önerileri ile birlikte aşabileceğimizin altını çizdi. Enstitümüzün öğrencilerimizin kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak için hazır olduğunu, Enstitü toplantı salonunda öğrencilerimizin kullanımına sunulan bilgisayarları ve diğer ekipmanları diledikleri zaman kullanabileceklerini belirtti.

Program dahilinde Enstitü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Öner Dinç ve Enstitü Sekreteri Cihan Sayan tarafından iş akış süreçleri, anabilim dallarından sorumlu personel, yenilenen web sayfası, sosyal medya hesapları, öğrencilerimizin kayıt sürecinden mezun oluncaya kadarki süreçte hazırlanması gereken belgeler, takip edilmesi gereken adımlar, anabilim dalları ve Enstitümüz idari işleri ile ilgili bilgiler verildi. Öğrencilerimizin öneri, istek ve şikayetleri soruldu ve görüşleri alındı.

Toplantı sonrasında öğrenciler ile hatıra fotoğrafları çekildi ve iletişimin sürdürülmesi ve devamlılığı için öğrencilerimiz ile toplantıların tekrarlanacağı bilgisi verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.