Almanya’nın Lörrach kentinin Belediye Başkanı Jörg Lutz ve beraberindeki heyet, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Belediye Başkanı Lutz’un yanı sıra eşi Judith Lutz, Edirne Fahri Hemşehrisi Prof. Dr. Manfred Raupp, eşi Dorothee Raupp, Meclis Üyesi Christiane Cyperrek, Uluslararası Lörrach Derneği yetkilileri Galip Çalışkan, Jülide Çalışkan, Sinem Özcan, Sonja Raupp ve Prof. Dr. Wendy Fehlner katıldı.
Görüşmede iki şehir arasındaki kardeşlik ilişkileri, kültürel iş birlikleri ve geleceğe yönelik ortak proje potansiyelleri ele alındı. Edirne’nin tarihi ve kültürel zenginliklerinden duydukları memnuniyeti dile getiren konuk heyet, şehirde bulunmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.
ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Irmak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Edirne’nin ekonomik potansiyeli ve Oda faaliyetleri hakkında bilgi paylaştı. Irmak, iki şehir arasındaki ilişkilerin güçlenerek devam etmesinden memnuniyet duyduklarını belirtti.
Başkan Irmak, dostane yaklaşımları ve samimi katkıları için Lörrach Belediye Başkanı Jörg Lutz ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
Haber: Mehmet Güzey
GÜNCEL
18 saat önceGÜNCEL
07 Temmuz 2025GÜNCEL
07 Temmuz 2025GÜNCEL
07 Temmuz 2025GÜNCEL
07 Temmuz 2025MARMARA BÖLGESİ
07 Temmuz 2025MARMARA BÖLGESİ
07 Temmuz 2025