Tekirdağ Malkara Otogarı içerisinde bulunan 11 adet iş yeri 3 yıl süreyle kiraya verilecek.
Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre; Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Malkara ilçesi belediye otogarında bulunan 11 adet taşınmazı 3 (üç) yıl süre ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45’inci maddesi uyarınca açık teklif usulü ile kiraya verecek. İhaleler, 04 Şubat 2021 Perşembe günü saat 10.15’te Çınarlı Mahallesi Hayrabolu Caddesi no: 4 Süleymanpaşa/TEKİRDAĞ adresindeki Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında bulunan büyükşehir belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecek.
İstekliler tekliflerini, ilanda belirtilen belgelerle birlikte 03 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 16.00’ya kadar Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığında görevli personele teslim etmeleri ve ihale saatinde büyükşehir belediyesi meclis toplantı salonunda hazır bulunmaları gerekiyor.
Detaylı bilgi için tıklayın…
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).