Edirne’de ortaokul öğrencileri, Mehmetçiğe destek olmak amacıyla okul bahçesine bedenleriyle Türk Silahlı Kuvvetlerinin kısaltılması olan “TSK” yazdı, öğretmenleriyle komando marşı söyledi.
Havsa ilçesindeki Atatürk Ortaokulu öğrencileri, Mehmetçiğe destek olmak amacıyla okul bahçesinde koreografi hazırladı.
Türk bayrağı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk posteri açan öğrenciler, “Kalbimizle, duamızla, Barış Pınarı Harekatı’nda Mehmetçiğimizin yanındayız, Türk ordusunun yanındayız” yazılı pankart taşıdı.
Okulun öğrencileri okul müdürü Yusuf Fidan’ın okuduğu Komando Marşı’na eşlik etti.
Havsa Kaymakamı Neslihan Kısa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin Mehmetçik için anlamlı bir koreografi hazırladığını söyledi.
“Biz de sizin arkanızda ve her zaman destekçiniziz” mesajının Havsa’dan Mehmetçiklere gönderildiğini belirten Kısa, “Bu vesile ile mücadeleye devam eden askerlerimize Allah’tan kolaylıklar diliyor, dualarımızın her zaman onlarla olduğunu bilinmesini istiyoruz.” dedi.
Atatürk Ortaokulu öğrencisi Meriç Seyhan da tüm öğrencilerin asker ağabeylerinin yanında olduğunu belirterek, “Barış Pınarı Harekatı’nı destek amacıyla koreografi hazırladık, Komando Marşı’nı söyledik. Ordu, millet anlayışıyla bütün asker ağabeylerimizin yanında olduğumuzu herkesin ve onların bilmesini isteriz. Dualarımız onlarla.” diye konuştu.
(AA)
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).