DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2062108-0,60%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Memleket Partisi’nden gazetemize ziyaret

Memleket Partisi’nden gazetemize ziyaret

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Süheyl Tunçyürek gazetemize ziyarette bulundu.

ABONE OL
28 Kasım 2023 17:51
Memleket Partisi’nden gazetemize ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir süre önce Memleket Partisi Edirne İl Başkanlığına atanan Süheyl Tunçyürek, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Bulut Bozan ve Merkez İlçe Başkanı Şeydanur Akça ile birlikte gazetemiz haber merkezine ziyarette bulundu.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mutlu Akbaşak ile görüşen İl Başkanı Tunçyürek, kentte yerel gazeteler, odalar ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini söyledi.

Göreve gelmelerinin ardından hem Edirne hem de ülkemiz için çalışmaya başladıklarını ifade eden Tunçyürek, Memleket Partisi olarak her alanda ilk önce kendi şehrimizden başlayarak sonra ülkemizi en iyi yerlere getirmek için son gücümüzle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz haftalarda partisinin Genel Başkan Muharrem İnce’nin başkanlığında düzenlenen PM ve İl Başkanları Toplantısına katıldığını belirten Tunçyürek, demokrasi örneğinin sergilendiği toplantıda Milletvekilliği, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 2024 yılı Mahalli İdareler seçimlerinin de ele alındığını söyledi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Tunçyürek, “Bizim de aday adaylarımız var. Tabi ki bunu genel başkan ve parti üst kurulları belirleyecek. Partimizde şuan ittifak olur mu olmaz mı şimdilik alınmış net bir karar yok” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazı İşleri Müdürümüz Akbaşak da İl Başkanı Tunçyürek ve yönetimine başarılar diledi.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.