DOLAR 32,5603 0.2%
EURO 34,9565 -0.11%
ALTIN 2.443,970,33
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2095205-0,05%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Memleketinizi canlandırmak istiyorsanız, gelip yatırım yapın”

“Memleketinizi canlandırmak istiyorsanız, gelip yatırım yapın”

ABONE OL
20 Şubat 2020 16:01
“Memleketinizi canlandırmak istiyorsanız, gelip yatırım yapın”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ardino (Eğridere) Belediye Başkanı Müh. İzzet Şaban, hafta sonu katıldığı Bursa’da düzenlenen 21.Eğridereliler Buluşma Gecesi’nde yaptığı konuşmada, ”Ardino’yu canlandırmak istiyorsanız, gelip memleketinize yatırım yapın! Bunu hep birlikte yapmalıyız! Bu amaca bağlıyız. İlçeye yatırım için büyük fırsatlar ve nitelikli iş gücü, doğal kaynaklar, bir dizi vergi kolaylığı gibi koşullar sunuyoruz” diye kaydetti.

Başkan Şaban, herhangi bir ciddi yatırımcının belediye yönetiminden gerekli desteği alacağını da sözlerine ekledi. Belediye Başkanı, ”İlçemizi seçen yatırımcılara iyi tesisler, işletmelere yönelik kaliteli hizmetler sunarak destek vermeye hazırız” dedi.

Müh. Şaban, Bursa ziyareti kapsamında Bursa merkezli Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Yılmaz ve Ardino’nun kardeş Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile çalışma toplantıları gerçekleştirdi.

Toplantılar son derece samimi bir atmosferde gerçekleştirildi. Toplantıların ana konuları ortak işbirliğinin genişletilmesi ve ortak projelerin gerçekleştirilmesiydi.

Belediye Başkanı, sıcak karşılamadan dolayı ev sahiplerine teşekkür etti ve aralarındaki iyi ilişkilerin gelecekte de gelişmeye devam edeceğine kanaat getirdi. Müh. Şaban, Aydın Yılmaz ve Turgay Erdem’e Şeytan Köprüsü ahşap heykelciği hediye etti.

Ardino heyeti, dünyanın tam panoramik en büyük müzesi olan yeni açılan ‘Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’ni gezme fırsatı buldu.

Belediye Başkanı Müh. İzzet Şaban, Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Yılmaz, Belediye Meclis Başkanı Sezgin Bayram ve Belediye Başkan Yardımcısı Nasko Kiçukov, Eğridereliler Kültür ve Dayanışma Derneği’nin uzun yıllar başkanlığını yapmış eski dernek başkanları Ali Durmaz ve Ahmet kahraman’ın mezarlarını ziyaret ederek ruhlarına dua ettiler.

Nilüfer Belediyesi, Ardino’nun kardeşlik protokolü imzaladığı ilk belediyedir. Nilüfer ilçesinin nüfusu yaklaşık 466 bin kişi olup onların üçte birisi Bulgaristan ve başka Balkan ülkelerinden göçmenlerdir. İki belediye arasındaki ilişkiler 24 yıldan beri sürmektedir. Bu zaman zarfında büyük mesafelere rağmen iki belediye arasındaki dostluk ilişkileri her geçen yıl derinleşmektedir.

(http://kircaalihaber.com/)

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.