Edirne Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün yürüttüğü proje kapsamında Keşan İlçesi’nde hayvancılık potansiyeli yüksek olan Çobançeşmesi Köyü merasında gübreleme çalışması yapıldı.
Edirne Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen mera ıslahı ve amenajmanı projeleri kapsamında Keşan İlçesi’ne bağlı hayvancılık potansiyeli yüksek olan Çobançeşmesi Köyü’nde mera gübrelemesi yapıldı. Edirne Tarım ve Orman İl Müdürü Atilla Bayazıt’ın da katıldığı etkinlikte Kemal köylü üreticiler tarafından meraya traktörlerle gübre atıldı.
2023 yılında İlimizde yürütülecek mera ıslah ve amenajman projeleri kapsamında; ilkbahar gübreleme çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Edirne Tarım ve Orman İl Müdürü Atilla Bayazıt, Keşan İlçemizin hayvancılık potansiyeli yüksek olan Çobançeşmesi Köyünde Muhtarımız Sayın Serhat Hesapçı ve çiftçilerimizin katılımıyla mera gübreleme çalışması gerçekleştirdik. Hayırlı ve bereketli olsun” ifadelerini kullandı.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).