DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2056771-0,89%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mezarlıklar bayram ziyaretlerine hazırlandı

Mezarlıklar bayram ziyaretlerine hazırlandı

ABONE OL
23 Haziran 2023 09:59
Mezarlıklar bayram ziyaretlerine hazırlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Mezarlıklar Birimi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde bakım ve temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Vatandaşların ziyaretlerin rahatlıkla yapabilmesi için yabani otlar temizlendi ve ilaçlama çalışmaları yapıldı, daha estetik bir görüntü için dış duvarlar temizlenerek, boyandı. Ayrıca Edirne Belediyesi tarafından, Kurban Bayramı’nın birinci günü mezarlık ziyaretinde bulunmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz servis hizmeti verilecek.

Edirne Belediye Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Mezarlık Birimi tarafından Edirne Merkez Bademlik, Acıçeşme, Buçuktepe, Yeniimaret, Yıldırım, Karaağaç ve Yeni Şehir Mezarlıklarında temizleme ve bakım çalışmaları gerçekleştirildi. Dış duvarları temizlenen ve boyanan mezarlıklar ziyaretçiler için estetik bir görünüme kavuşturuldu.

MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ SERVİS

Ayrıca Edirne Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı’nın birinci günü 28 Haziran Çarşamba bayram namazından sonra şehir mezarlıklarına gitmek isteyen vatandaşlar için Eski Camii karışındaki otobüs durağından Yenişehir, Buçuktepe, Karaağaç, Yeniimaret-Bademlik, Yıldırım ve Acıçeşme Mezarlıklarına ücretsiz otobüs servis hizmeti verilecek.  Mezarlık ziyaretini tamamlayan vatandaşlar, aynı otobüslerle geri dönebilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.