DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2047218-2,24%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mezuniyetlerini kep atarak kutladılar 

Mezuniyetlerini kep atarak kutladılar 

ABONE OL
5 Temmuz 2022 12:02
Mezuniyetlerini kep atarak kutladılar 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Törende diploma alan ve mezun olmanın sevincini yaşayan öğrenciler, başarılarını cübbe giyip kep atarak kutladı.

Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, mezun olmaya hak kazanan öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi. Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende İktisat, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ile Ekonometri bölümlerinden mezun olan öğrenciler, diploma almanın mutluluğunu yaşadı. Hep birlikte sahneye gelen öğrenciler, törenin sonunda keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutladı. Törende, mezun olan öğrencileri aileleri de yalnız bırakmadı. Arnavutluk’tan gelen ve fakültesini birincilikle bitiren uluslararası öğrenci Edona Pjeshka’nın mutluluğu ise gözlerinden okundu.

İki ayrı program halinde düzenlenen törene Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Gençler ile akademisyenler, öğrenciler ve aileler katıldı.

Saygı Duruşu, İstiklâl Marşı ve Trakya Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan törende daha sonra mezun öğrenciler adına İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve aynı zamanda İktisat Bölümü birincisi Edona Pjeshka,konuşma gerçekleştirdi

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Gençler törende yaptığı konuşmada mezun öğrenciler ile her zaman gurur duyduklarını söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Türkyılmaz da okul yıllarının, öğrencilere verdiği en değerli hazinenin bilginin yanı sıra öğrenme ve yaşam becerisi olduğunu söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer de öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Mezuniyet törenine, bir video mesaj ile katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise öğrencilerin mezuniyetle birlikte yeni bir hayata adım attıklarını belirterek, başarı dolu bir geleceği birlikte inşa edeceklerine inandığını dile getirdi.

Törende ardından dereceye girerek mezun olan öğrencilere plaketleri ve mezuniyet belgeleri takdim edildi. Tören, mezun durumda olan tüm öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından meslek andının okunması ve kep atma seremonisi ile son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.