DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20761031,46%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP Edirne İl Teşkilatı İpsala’ya çıkarma yaptı

MHP Edirne İl Teşkilatı İpsala’ya çıkarma yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Teşkilatı, seçim hazırlıkları kapsamında İpsala ilçesine çıkarma yaptı. İpsala'ya 200 araçlık konvoy eşliğinde giriş yapan MHP Edirne il teşkilatı, seçim irtibat bürosunun açılışını coşkuyla gerçekleştirdi.

ABONE OL
6 Mart 2024 17:09
MHP Edirne İl Teşkilatı İpsala’ya çıkarma yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Teşkilatı, seçim hazırlıkları kapsamında İpsala ilçesine çıkarma yaptı. İpsala’ya 200 araçlık konvoy eşliğinde giriş yapan MHP Edirne il teşkilatı, seçim irtibat bürosunun açılışını coşkuyla gerçekleştirdi.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerine kısa bir süre kala partilerin Edirne’de çalışmaları devam ediyor. MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu’nun katılımı ile MHP İpsala seçim irtibat bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Açılışın ardından İpsala Meydanı’nda düzenlenen Ahmet Şafak konseri ile birlikte MHP meclis üyeleri tanıtıldı.

MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, MHP’li belediyelerin üretken belediyecilik anlayışıyla kendi imkanlarıyla başarılı işlere imza attığını belirtti. Tokluoğlu, adaylarına olan güvenini vurgulayarak, “Var gücümüzle, canla başla çalışmaya hazırız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

MHP İpsala Belediye Başkan Adayı Aybike Şimşek ise konuşmasında, MHP’nin üretken belediyecilik anlayışıyla İpsala’ya hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade etti. Şimşek, belediyenin kaynaklarını israf etmeyeceklerini ve her zaman hakkın, hukukun ve adaletin yanında olacaklarını vurgulayarak, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, Cumhuriyet değerlerine uygun şekilde, milli ve manevi değerlerimizi koruyarak tüm Türkiye’ye rol model olacak bir belediyecilik anlayışını İpsala’mız için ortaya koyacağız” dedi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.