DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20647030,63%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP Küplü Seçim Ofisi açıldı

MHP Küplü Seçim Ofisi açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Meriç İlçesi Küplü Beldesi'nde Seçim Koordinasyon ve İletişim Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Belediye Başkan Adayı Ufuk Korkut, açılış konuşmasının ardından meclis üyelerinin tanıtımını yaptı.

ABONE OL
5 Mart 2024 15:01
MHP Küplü Seçim Ofisi açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Meriç İlçesi Küplü Beldesi’nde Seçim Koordinasyon ve İletişim Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta Belediye Başkan Adayı Ufuk Korkut, açılış konuşmasının ardından meclis üyelerinin tanıtımını yaptı.

Açılışa katılan MHP İl Başkanı Emre Tokuluoğlu, yaptığı konuşmada Küplü için bölmeden, ayrıştırmadan canla başla çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde Belediye Başkanlığına talip olduklarını ifade eden Tokluoğlu, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ufuk Abimizle hizmet yarışına talip olduk. Var gücümüzle, canla başla çalışmaya hazırız. Seçimin galibi olduğumuzda Küplü için hayallerini kurduğumuz projeleri gerçekleştirerek, halkımıza armağan edeceğimiz hizmetleri hayata geçirilmesi için 1 Nisan sabahı duraksamadan çalışmaya başlayacağız” dedi.

Korkut ise geçmiş seçimlere nazaran bu yerel seçimlerin daha dostane geçeceğine inandıklarını belirterek, “Seçim çalışmalarımız esnasında bu saygı ve sevgi ortamının yeniden yeşerdiğini gözlemliyoruz. Küplü halkı birbiriyle kardeştir. Bölmeye ve ayrıştırmaya çalışanlara fırsat vermeyeceğiz. Yapılacak seçimlerin ilçemize, beldemize, milletimize ve vatanımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Kazanan Küplü olacaktır. Hizmetlerin en iyisini hak eden tüm Küplü halkına selam olsun. Açılışımıza katılan herkese selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.