Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu liderliğindeki bir heyet, Ankara’da gerçekleşen MHP Grup Toplantısı’na katılmak üzere Genel Merkez’e çıkarma yaptı. Heyet, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek Edirne’ye ilişkin raporlarını sundu.
MHP Edirne İl Başkanı Emre Tokluoğlu liderliğinde il yönetim kurulu üyeleri, ilçe ve belde belediye başkan adayları, ilçe başkanları ve yönetimleri ile KAÇEP komisyon üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleşen MHP Grup Toplantısı’na katıldı.
Toplantının ardından MHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden heyet, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek elini öpüp emir, talimat ve dualarını aldılar. Heyet, Bahçeli’ye Edirne ile ilgili raporlarını sunarak görüş alışverişinde bulundu.
MHP İl Başkanı Tokluoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Sayın Genel Başkanımızın liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin tüm Edirneli hemşerilerimize selamlarını ilettik” dedi.
Haber Merkezi
GÜNCEL
23 Mart 2025GÜNCEL
23 Mart 2025GÜNCEL
23 Mart 2025GÜNCEL
23 Mart 2025MARMARA BÖLGESİ
23 Mart 2025MARMARA BÖLGESİ
23 Mart 2025GÜNCEL
23 Mart 2025