DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20761031,46%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MHP’den İYİ Partililere ‘yuvaya dönün’ çağrısı

MHP’den İYİ Partililere ‘yuvaya dönün’ çağrısı

ABONE OL
7 Ağustos 2020 11:10
MHP’den İYİ Partililere ‘yuvaya dönün’ çağrısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin İYİ Partililere çağrısını hatırlatarak yuvaya dönmelerini istedi.

2023’te gerçekleşecek seçimde İYİ Partililerin baba ocağına davet eden MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan “Saygı değer genel başkanımızın davetini inşallah İYİ Parti’nin kurmayları iyi düşünür. İyi karar verir ve evlerine dönerler. 2023’te hep birlikte MHP’nin çatısı altında seçimlere gidersek, Milliyetçi Hareket Partisi iyi bir patlama yapar ve iktidara gelir” şeklinde çağrıda bulundu.

“İNŞALLAH İYİ PARTİLİLER İYİ DÜŞÜNÜR, İYİ KARAR VERİR BABA OCAĞINA DÖNERLER”

Tercan “Saygı değer başkanımızın sayın Meral Akşener’le ilgili olarak yapmış olduğu evine geri dön çağrısını biz Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Teşkilatı olarak olumlu karşılıyoruz. Çünkü hepsi Milliyetçi Hareket Partisi’nden ayrılıp, İYİ Parti’yi kurmuşlardır. İYİ Parti’ye giden arkadaşlarımızın hepsi Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatımızda el ele vererek mücadele etmişizdir, gönül gönüle vererek mücadele etmişizdir. Sırt sırta vererek mücadele etmişizdir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Edirne’de başarılı olabilmesi içinde şanı büyük mücadele ettiğimiz bir gerçektir. Onun için benden buradan sizlerin vasıtasıyla İYİ Parti’ye giden değerli kardeşlerimizi, bende Milliyetçi Hareket Partisi Edirne İl Teşkilatı’na davet ediyorum. Onlar bizim arkadaşımız, ülküdaşımız kanımız, canımızdır. Biz zaman içerisinde MHP’nin çıtasını yükseltmek için, MHP’ye ivme kazandırmak için, Edirne’den MHP’yi güzel yerlere getirmek için hep birlikte çalıştık. Onun için bu arkadaşların, değerli kardeşlerimizin bir an evvel Milliyetçi Hareket Partisi’ne gelmelerini, baba ocağına dönmelerini biz çok arzu ediyoruz. Saygı değer genel başkanımızın davetini inşallah İYİ Parti’nin kurmayları iyi düşünür, iyi karar verir ve evlerine dönerler. Döndükleri zamanda tabiki güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi olacak. 2023’te hep birlikte MHP’nin çatısı altında seçimlere gidersek, Milliyetçi Hareket Partisi iyi bir patlama yapar ve iktidara gelir. Onun için bende MHP Edirne İl başkanı olarak saygı değer genel başkanımızın davetine canı gönülden katılıyorum, destekliyorum. Bizde Edirne’de bulunan, bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi’nden kopup giden arkadaşlarımız, bizim arkadaşımızdır. Baba ocağına davet ediyorum. Buyursun gelsinler, siyaseti burada yapsınlar diyorum”dedi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.