DOLAR 32,2222 0.13%
EURO 35,1312 0.05%
ALTIN 2.509,870,02
BIST 10.739,570,90%
BITCOIN 22324514,66%
Edirne
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

03:45

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milletvekili Yazgan, “Öğretmenler için ne gerekiyorsa yapacağız”

Milletvekili Yazgan, “Öğretmenler için ne gerekiyorsa yapacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, İstanbul'da yaşanan öğretmen cinayetinin ardından öğretmenlere yönelik şiddetin son bulması için gereken adımları atmaya kararlı olduklarını belirterek, parti olarak bu konunun yanında olacaklarını ve ağırlaştırılmış cezaların gelmesi için mücadele edeceklerini ifade etti.

ABONE OL
10 Mayıs 2024 16:58
Milletvekili Yazgan, “Öğretmenler için ne gerekiyorsa yapacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, İstanbul’da yaşanan öğretmen cinayetinin ardından öğretmenlere yönelik şiddetin son bulması için gereken adımları atmaya kararlı olduklarını belirterek, parti olarak bu konunun yanında olacaklarını ve ağırlaştırılmış cezaların gelmesi için mücadele edeceklerini ifade etti.

CHP Edirne Milletvekili Ahmet Baran Yazgan, Saraçlar Caddesi’nde eğitim sendikaların düzenlediği şiddete karşı protesto eylemlerine destek verdi.

Milletvekili Yazgan burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisinin de bir öğretmen çocuğu olduğunu hatırlatarak, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu konunun yanında olacağız. Ağırlaştırılmış cezaların gelmesi için konunun takipçisi olacağız” dedi.

“ÖĞRETMENLERİN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ”

CHP Edirne Milletvekili Baran Yazgan “İlla bunun görülebilmesi için canların gitmesi mi gerekiyor? Canların elden kaybolması mı gerekiyor? Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu konunun yanında olacağız. Ağırlaştırılmış cezaların gelmesi için konunun takipçisi olacağız. Esas problem yozlaştırılmış eğitimdir. Yozlaştırılan eğitim sistemi yüzünden artık öğretmenlerin üzerindeki o saygı kalkanı kaybolmuş durumdadır. Toplumun saygısını kazanamayan, toplumun saygısını hissedemeyen öğretmen de hiçbir şekilde koruma altında değildir. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Ben de bir öğretmen çocuğu olarak, Cumhuriyetin yetiştirdiği öğretmenlerin evladı olarak, öğretmenlerin değerini bir kere daha burada daha iyi anlaşılabilmesi için buraya katıldım. Her zaman yanlarında olacağız” şeklinde ifade etti.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.