DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20814571,48%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Milli yüzücü Özge umre hayaline kavuştu

Milli yüzücü Özge umre hayaline kavuştu

Edirne'nin gururu Milli Yüzücü Özge Üstün umre hayaline kavuştu.

ABONE OL
12 Şubat 2024 18:33
Milli yüzücü Özge umre hayaline kavuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’nin gururu Milli Yüzücü Özge Üstün umre hayaline kavuştu. Yüzme dalında dünyanın dört bir yanında Türkiye’yi temsil ederek büyük başarıları ülkemize kazandıran Edirneli Bedensel Engelli Milli Yüzücü Özge Üstün ile anne-babası, Edirne İl Müftülüğü’nün destekleriyle umreye uğurlandı.  İl Müftüsü Hasan Başoğlu ve eşi Zehra Başoğlu, Edirne İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizesi Büşra Ülker ile Edirne İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Fatma Akgün tarafından Yavuz Sultan Selim Camii’nden uğurlanan Üstün Ailesi’nin kazasız belasız dönmeleri temennisinde bulunuldu.

“ÖZGE KIZIMIZIN UMRE ARZUSUNU YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇABALADIK”

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu “Milli Sporcumuz Özge Üstün kızımızla 3 Aralık Engelliler Günü’nde, Engelli Kadın Koordinatörümüz Fatma Akgün ve Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kollarımızın Hüma Hatun Kız Kuran kursumuzda organize ettiği engelli STK’ları buluşmasında tanıştık. Kendisinin başarılarını dinleyince azmi bizi çok etkiledi. Ancak kızımızın bir azmi daha vardı: Umreye gitmek. Görüşmemiz esnasında bize bu arzusunu iletti. Biz de onu ve ailesini umreye gönderip sevindirmenin yollarını aradık. İşte tam da bu noktada üç tane hocamızın çok büyük bir fedakarlığıyla karşılaştık. Ben bu fedakarlıkların bilinmesini ve örnek olmasını istiyorum. Havsa Kuzucu Köyü Camii İmam-Hatibi Özden Pergel, Süloğlu Merkez Camii İmam-Hatibi Ertan Uçar ve Demirhanlı Köyü Camii İmam-Hatibi Murat Çetin hocalarımız kendi haklarından feragat ederek kızımızı ve annesini umreye göndermek istediklerini bize ilettiler” dedi

“ÜSTÜN AİLESİNİ UMREYE UĞURLADIK”

Başoğlu ” Bugün hayırseverimizin de desteğiyle onları ailece umreye gönderiyoruz. Ellerine bir gün önce kına yakılan milli yüzücümüz, yatsı namazı sonrası dualarla uğurlandı ve bugün itibariyle de kutsal topraklara ulaştı. Bu vesileyle kendilerine yapacakları ibadetlerde kolaylıklar diler, kazasız-belasız gidip dönebilmelerini Yüce Allah’tan niyaz ederiz. Bu vesileyle; fedakar hocalarımıza, hayırseverimize, Engelli Koordinatörümüz Fatma Akgün’e, teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.