DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20658100,68%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müftülük genç kuşak için toplandı

Müftülük genç kuşak için toplandı

Edirne İl Müftülüğü, 50 yaş altı personellere Ramazan genç nesile yönelik ve yaklaşan Ramazan ayında yapılacak çalışmalar konusunda istişare toplantısı düzenlendi.

ABONE OL
16 Şubat 2024 11:15
Müftülük genç kuşak için toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Müftülüğü, 50 yaş altı personellere Ramazan genç nesile yönelik ve yaklaşan Ramazan ayında yapılacak çalışmalar konusunda istişare toplantısı düzenlendi. İstişare toplantısına Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, Müftü yardımcıları, şube müdürleri ve 50 yaş altındaki personeller katıldı. Toplantıda gençliğin bir nimet olduğunu belirten Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, müftülük bünyesinde gençlere yönelik çalışmalara nitelik kazandırmak için 50 yaş altı personellerin fikirlerinden yararlanmak istediklerini kaydetti.

“GENÇLİK İNSANA BAHŞEDİLEN EN BÜYÜK NİMETLERDENDİR”

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, “Ramazan ayı başlamadan önce bu mübarek ayı dolu dolu geçirmek ve özellikle gençlere yönelik çalışmalarımıza nitelik ve ivme kazandırmak amacıyla sizleri burada topladık. Gençlik insana bahşedilen en büyük nimetlerden biridir. Ancak maharet de bu çabucak yok olan nimeti hakkın rızası istikametinde kullanmaktadır. Biz bu noktada sizin enerjiniz ve fikirlerinizden yararlanmak istiyoruz. Bizi kırmayarak buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Din görevlisi Cemal Nuri Şahin de örnek olması maksadıyla yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vermesinin ardından, görüş alışverişi ve yapılacak çalışmaların taslak halinde belirlenmesinin ardından toplantı sona erdi.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.