DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2076784-1,31%
Edirne
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muhasebeciden örnek uygulama

Muhasebeciden örnek uygulama

ABONE OL
9 Mart 2021 10:21
Muhasebeciden örnek uygulama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de bir muhasebeci, kamu kurum ve kuruluşları ile marketlere girişlerde zorunlu hale getirilen Hayat Eve Sığar (HES) kodu uygulamasını bürosunda uygulamaya başladı. Büroya gelen misafirler HES kodu doğrulamasının ardından içeriye alınıyor.

Sağlık Bakanlığının açıkladığı haritada ‘çok yüksek riskli iller’ arasında olan Edirne’de,  vatandaşların alması gereken bireysel tedbirlerin önemi daha da arttı. Edirne’de Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Cem Kürkçü, örnek bir uygulamaya imza atarak bürosuna gelen misafirlerini HES kodu sorgulayarak içeriye alıyor.

Kürkçü, büronun kapısına astığı, “Değerli misafirlerimiz; Geçici bir süreyle hem sizlerin hem bizlerin hem de çevredekilerin sağlığı için HES kodu doğrulaması yapılmayan misafirlerimizi içeri kabul edemiyoruz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz” yazısıyla da misafirlerini uyarıyor.

Kürkçü, artan koronavirüs vakaları nedeniyle hem çalışanlarının hem de çevresindeki vatandaşların sağlığını korumak ve farkındalık oluşması açısından büroya girişlerde HES kodu sorguladıklarını söyledi.

Büroya gelen misafirlerini HES kodu doğrulamasının ardından içeriye aldıklarını anlatan Kürkçü, “Büromuza gelen misafirlerimiz uygulamadan memnun. HES kodu doğrulaması yaparak ve ateş ölçerek misafirlerimizi içeriye kabul ediyoruz. Büromuzun girişinde aynı zamanda maske ve el hijyeni için dezenfektan bulunduruyoruz. Maske, mesafe ve hijyene dikkat ederek ve tedbirlere uyarak bu salgını anlatacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.