DOLAR 32,4419 0.18%
EURO 34,8734 0%
ALTIN 2.398,720,13
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19115331,39%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muhtar Günay, kolları sıvadı

Muhtar Günay, kolları sıvadı

ABONE OL
18 Ekim 2023 10:42
Muhtar Günay, kolları sıvadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mahallede altyapı çalışmalarının başlamadığını ve sorunları gördüğünü söyleyerek mahallelinin sabırlı olmasını isteyen Medrese Alibey Mahalle Muhtarı Nesrin Günay, mahallede yaşanan sorunları çözmek için kolları sıvadı.

Günay, mahallenin daha temiz, daha güvenli ve yaşanabilir olması için tüm kurumlarla iletişime geçerek çalışmalara başladı. Mahalledeki sorunların tek bir kişiyle çözülemeyeceğini belirten Muhtar Günay, “Mahallemizin sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışıyoruz. Belediyemiz de bize destek veriyor. İnşallah en kısa zamanda mahallemizi daha güzel bir yer haline getireceğiz” diye dile getirdi.

“BU İŞLER BİR KİŞİYLE DEĞİL, HEP BERABER SABIRLI OLUP FEDAKARLIK EDEREK ÇÖZÜLECEK”

Medrese Alibey Mahalle Muhtarı Nesrin Günay “Mahallemdeki çalışmalarımız göreve geldiğim ilk günkü heyecan ve azimle devam etmektedir. Allah sağlık sıhhat verdiği sürece devam edecektir. Mahallemizin daha temiz, daha güvenli ve yaşanabilir olması için tüm kurumlarımızla iletişime geçerek özelliklede yüzde 99 Belediye ile birlikte çalışmaktayız. Yollardaki taş tamirleri, ilaçlama, budama, temizlik, su kanal arızaları vs. Mahalle sakinlerimin istekleri, bizimde öncülüğümüz doğrultusunda yapılmaktadır. Belediyemiz tüm imkanlarıyla mahallemizdedir, sırayla her bir sorun çözülmektedir. Bu işler bir iki kişi ile olacak değil, birlik beraberlik içinde olarak hepimizin fedakarlık etmesiyle olacaktır. Herkes emin olsun ki mahallemin her sorununu biliyorum, en hızlı bir şekilde çözülmesi içinde uğraşıyorum, her işin takipçisiyim. Mahallemize henüz alt yapının gelmemesinden dolayı sıkıntılarımız olabilir, fakat sabırlı olacağız en kısa zamanda birlikte çözüp mahallemizi daha da güzel bir mahalle haline getireceğiz. Buradan öncelikle Belediye Başkanımız Recep Gürkan, başkan yardımcılarımıza, müdür ve çalışan emekçi kardeşlerime şahsım ve mahalle sakinlerim adına destek ve yardımlarından dolayı teşekkür ediyor, görevlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.