DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2061705-0,50%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muhtar Tasmalı, “Vatandaşımız çok mutlu”

Muhtar Tasmalı, “Vatandaşımız çok mutlu”

ABONE OL
6 Ekim 2023 11:32
Muhtar Tasmalı, “Vatandaşımız çok mutlu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şükrüpaşa Mahalle Muhtarı İrfan Tasmalı, Şükrüpaşa Mahallesi’nde İçme Suyu Şebekesi, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Toplama hatlarının yapıldığını, asfaltlama çalışmaları ile parke taş onarım ve bakım çalışmalarının çoğunun tamamlandığı belirterek, “Vatandaşımız çok mutlu. Onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a, daire müdürlerine, çalışan ekiplere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Edirne Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında Şükrüpaşa Mahallesi’nde İçme Suyu Şebekesi’nin büyük bir bölümü, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Toplama hatları imalatının ise tamamı bitti. Altyapı çalışmalarının ardından bozulan yollara asfalt atıldı, bazı sokaklara kilit parke taş döşendi, kaldırımlar yenilendi, yol çizgi çalışması ve mazgal yenileme çalışmaları gerçekleştirildi.

Şükrüpaşa Mahallesi Muhtarı İrfan Tasmalı da çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Edirne Belediyesi emekçilerine teşekkür etti. Altyapı sonrasında Şükrüpaşa mahallesinde belediyenin çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Tasmalı, “Bütün yol tamirleri, asfaltlama çalışmaları, kaldırım düzenlemeleri, hızla devam ediyor. Bu işler olanak işi. Altyapı çalışması yapılan yerlerin oturuşması beklendi. Vatandaşımız üzüldü ama şimdi de çok mutlular. Ben de mutluyum. Vatandaşımızın derdi çözüldü. Onlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a, daire müdürlerine, çalışan ekiplere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BARIŞ PARKI’NDA YENİLEME ÇALIŞMALARI

Edirne Belediyesi’nin çalışmalarına suni gölet olarak bilinen Barış Parkı’nda da devam ettiğini belirten Şükrüpaşa Mahalle Muhtarı İrfan Tasmalı, “Suni Gölet, mahallemizin, şehrimizin dinlenme merkezi, yürüyüş merkezi. Kafkas tabya da burada bulunmaktadır. Suni Gölet’imizin tabanı baya bozulmuştu. Sayın Belediye Başkanımız Suni Gölet’in tabanına asfalt attı. Üzerine de plastik malzeme döşeyeceğini söyledi. Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Vatandaşlarımız burada vakit geçiriyor, yürüyüş yapıyorlar. Belediyemiz tarafından gölettin yanında bulunan yeşil alanın, tabyaların da temizlikleri yapılıyor. Vatandaşlarımızın da bu alanı temiz tutmaları gerekmektedir. Ne kadar temiz tutarsak, vatandaşlarımız da o kadar rahat edecektir. Çöplerini de çöp bidonlarına atmalarını rica ediyorum” dedi.

Şükrüpaşa Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde bulunan Edirne Belediyesi Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin mahallenin en önemli kazanımlarından olduğunu belirten Tasmalı, “Bu hizmeti de Sayın Kırkpınar Ağamız Seyfettin Selim ve Belediye Başkanımız Recep Gürkan mahallemize ve Edirne’mize kazandırdı. Çocuklarımız buradan hizmet alıyor. Caddemizi de görüyorsunuz, 3 şeritli. Yaya yoluyla, her şeyiyle dört dörtlük yapıldı” diyerek, mahalle halkı adına Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve tüm ekiplere teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.