DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20636941,03%
Edirne
19°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

O işletmeye adli işlem başlatıldı

O işletmeye adli işlem başlatıldı

Edirne Valiliği, kentteki bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan dükkan ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüler arasında halk sağlığını tehlikeye düşürdüğü tespit edilerek adli işlem başlatıldığını açıkladı.

ABONE OL
13 Şubat 2024 17:39
O işletmeye adli işlem başlatıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valiliği, kentteki bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan dükkan ile ilgili sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüler arasında halk sağlığını tehlikeye düşürüldüğü tespit edilerek adli işlem başlatıldığını açıkladı.

Edirne Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İşyeri Denetim Birimi yetkililerince hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı ve iş yeri çalışma ruhsatı olmaması nedeniyle mühürlenerek faaliyeti durdurulan işletmeye yönelik Edirne Valiliği adli işlem başlatıldığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, şöyle denildi; “Sosyal medya üzerinden paylaşılan ve görüntüler arasında halk sağlığını tehlikeye düşürdüğü belirlenen işletme ile ilgili adli işlem başlatılmıştır. Edirne Belediyesi tarafından işletmenin sağlık koşullarına uymadığı ve iş yeri çalışma ruhsatı olmadığı tespit edilerek mühürlenmiştir. İlgili kurumlarımız tarafından ise işletme ile ilgili tüm kontroller gerçekleştirilerek gerekli işlemler yapılmıştır.  Edirne’miz turizm şehri olup bu manada şehrimizin değerlerini korumak için tüm denetimlerimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.