DOLAR 32,5754 0.1%
EURO 35,0088 0.49%
ALTIN 2.430,170,30
BIST 9.753,970,33%
BITCOIN 2093853-3,70%
Edirne
18°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ödüllerini Vali Canalp verdi

Ödüllerini Vali Canalp verdi

ABONE OL
21 Şubat 2022 16:52
Ödüllerini Vali Canalp verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü tarafından 112 Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilere ‘Tüm acil çağrılar için 112 Acil Çağrı’ bilincinin geliştirilmesine katkı sağlamak için ‘112 Hayat Kurtarır’ temalı resim yarışması düzenlendi. Yarışmaya ortaokul düzeyindeki özel ve resmi okullarda öğrenim gören öğrenciler katıldı.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Edirne Valisi Ekrem Canalp tarafından verildi. Vali Canalp ödül töreninden önce yaptığı konuşmada “Bütün evlatlarımızı tebrik ediyoruz önce kendi el emeklerini ortaya dökmüş oldular inşallah burada yapmış oldukları çalışma hayatlarının ilerleyen dönemlerinde yapacakları daha değişik ve güzel çalışmalar içinde bir başlangıç olur. Bazen bu tür yarışmalara katılmak, bazen küçük sonuçlar elde ediyor olmak büyük sonuçlar doğurur. Bireysel hayatımızda geleceğimizi şekillendirmek anlamında büyük sonuçlar doğurabiliyor. Çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Ortaokul düzeyindeki özel ve resmi okul öğrencilerinin katıldığı yarışmada dereceye girenlere ödülleri Edirne Valisi Ekrem Canalp tarafından verildi. Yarışmada Harmanlı Rauf Şenbaş ve Yunus Şenuz Ortaokulu öğrencisi Büşra Cıdık 1`inci Abalar Ortaokulu öğrencisi Ece Deniz 2`inci, Hacıdanişment Ortaokulu öğrencisi Havva Nur Bakış 3`üncü oldu.

Yarışmada ayrıca Abalar Ortaokulu öğrencileri Minel Okumuş ve Tuhanay Elmas, Merkez Atatürk Ortaokulu öğrencileri Özge Coşkun, Beyzanur Ule, Arda Kızılçelik ve Defne Eker, Uzunköprü Yunus Emre Ortaokulu öğrencileri Neva Kaptanbaş ve Nilsu Yücedağ, Gazi Osman Paşa Ortaokulu öğrencisi Aybars Ün, Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu öğrencisi İrem Sena Kürklü, Özel Edirne Bahçeşehir Ortaokulu öğrencisi Duru Uzunca sergileme ödülü kazandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.