DOLAR 32,3647 -0.37%
EURO 34,7215 -0.27%
ALTIN 2.391,01-1,30
BIST 10.153,531,07%
BITCOIN 18830640,67%
Edirne
18°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Öğretmenler Günü sergisi açıldı   

Öğretmenler Günü sergisi açıldı   

Edirne’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan sergi İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle açıldı.

ABONE OL
24 Kasım 2023 10:37
Öğretmenler Günü sergisi açıldı   
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Valiliğinin himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinasyonunda, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Edirne Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin eserlerinden oluşan öğretmenler günü resim sergisinin açılışı gerçekleşti.

Açılışa Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, Edirne İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Cemal Turan ve Müzekka Bayrak, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla kurdele kesimi ile sergi açılışı gerçekleşti.

“BUGÜN ÖĞRETMENLİK MESLEĞİMİN 35.YILI”

Burada konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Önder Arpacı, “365 gün öğretmen mesleğini iliklerimize kadar bütün hücremizle, her şeyimizi zaten hissederek yaşıyoruz. Benim de mesleğimin bugün itibariyle 35.yılımın ilk günü. 23 Kasım 1989’da başlamıştım. Dolayısıyla o hatıradır. Sizin de hepinizin başlama günü vardır. Bu güzel günde çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen arkadaşlarım, burada özellikle resim yapan başta okul müdürümüz, kıymetli müdür yardımcılarımız saygıdeğer öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimize çok çok teşekkür ediyorum. Çok anlamlı başöğretmenimizin ve şanlı bayrağımızın resmedilişini görmek bizleri mutlu ediyor. Çünkü bizler artık başöğretmen sayısı da artıyor. Uzman öğretmenin sayısı da artıyor. İnşallah sağlıkla, mutlulukla başarıyla dolu nice yıllar diliyorum. Hepinize. Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum” diye noktaladı.

Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı ve beraberindekiler, sergi açılışının ardından Hasan Rıza Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin müzik dinletisi eşliğinde eserleri inceledi ve ardından serginin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.