Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmaları için yüz yüze eğitime çarşamba günleri ara veriliyor.
Edirne’de de bu kapsamda 296 okul düzenli olarak dezenfekte ediliyor.
Valilik koordinesindeki hijyen ekipleri, il genelindeki okulların hijyenini sağlıyor.
Yüz yüze eğitiminin başlamasıyla çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, okullarda öğrencilerin bulunmadığı günlerde sınıflar, öğretmenler odası, merdivenler, koridorlar ve tuvaletler başta olmak üzere hijyen çalışmalarını yürütüyor.
Ekiplerce ayrıca okulların dış ve iç kapılarına uyarıcı levhalar asılıyor, eğitim kurumlarına hijyen paspası, ayaklı pedallı çöp kovası, ayak basmalı dezenfektan, kolonya, ıslak mendil ve maskeden oluşan setler yerleştiriliyor.
Okul görevlilerine de hijyen çalışmalarında kullanılmak üzere el ve sırt pulverizatörü dağıtılıyor.
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).