EDİRNE (AA) – Edirne’de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda bir otomobilin farklı yerlerine gizlenmiş gümrük kaçağı 500 elektronik sigara ele geçirildi, otomobil sürücüsü gözaltına alındı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak elektronik sigara satışının önlenmesi ve toplum sağlığının korunması çalışmaları kapsamında İpsala’da operasyon gerçekleştirdi.
Operasyonda kaçakçılık şüphelisinin otomobilinde yapılan aramada bagaj ve koltukların altına gizlenmiş gümrük kaçağı 500 elektronik sigara ele geçirildi.
Polis, kaçakçılıkla ilgili şüpheli otomobil sürücüsü gözaltına aldı.
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).