DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2044112-2,45%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özel yüreklerle özel iftar

Özel yüreklerle özel iftar

Edirne İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Edirne Kadın ve Gençlik Kolları tarafından, Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören vatandaşlara, velilere ve öğretmenlerine yönelik iftar programı gerçekleştirildi.

ABONE OL
29 Mart 2024 14:49
Özel yüreklerle özel iftar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Edirne Kadın ve Gençlik Kolları tarafından, Özel Yürekler Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören vatandaşlara, velilere ve öğretmenlerine yönelik iftar programı gerçekleştirildi. 21 Mart Dünya Down Sendromu gününde Trsome Games 2024 Down Sendromu Dünya Şampiyonası Judo Branşı 63 kg da ülkemize gümüş madalya kazandıran Aleyna Yıldızın da katıldığı iftarda konuşan İl Müftüsü Hasan Başoğlu, özel yürekli vatandaşlarla oruç açmaktan, onların dualarını almaktan ve bir araya gelmekten onur duyduğunu ifade etti

“ÖZEL YÜREKLİ İNSANLARIMIZLA İFTAR SEVİNÇLERİNE ORTAK OLMAK BİZİM İÇİN BİR ONUR”

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, “İl Müftülüğümüzün himayelerinde engelli koordinatörümüz Fatma Akgün, Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Kadın ve Gençlik Kollarının başarılı çalışması ile düzenlenen iftar akşamında birbirinden güzel yürekli özel insanlarla tanışma fırsatı yakalandı. 21 Mart Dünya Down Sendromu gününde Trsome Games 2024 Down Sendromu Dünya Şampiyonası Judo Branşı 63 kg da ülkemize gümüş madalya kazandıran Aleyna Yıldız başta bizlere hayat hikayelerini anlattılar. Bazıları ise gönüllü olarak ilahiler söyledi. Bu özel günde şehrimizin en özel ve temiz yürekli insanlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Onların dualarını almak, oruçlarına ve iftar sevinçlerine ortak olmak bizim için büyük bir onur. Bu vesileyle davetimize icabet eden öğrencilerimize, ailelerimize ve öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye noktaladı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.