DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20714490,75%
Edirne
17°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özgür Özel Edirne’ye geliyor

Özgür Özel Edirne’ye geliyor

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

ABONE OL
6 Mart 2024 18:36
Özgür Özel Edirne’ye geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Av. Filiz Gencan Akın, basın mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. CHP Edirne Merkez İlçe Başkanı Yücel Balkanlı ile birlikte düzenlediği toplantıda açıklamalarda bulunan Filiz Gencan Akın, sahada olumlu tepkiler kadar şikayetler olduğunu, çözümleri de proje tanıtım toplantısında duyuracaklarını kaydetti. Genel Başkan Özgür Özel’in Pazar günü Edirne’ye geleceğini kaydeden Akın, proje tanıtım toplantısını da Cumartesi gününden Pazar gününe aldıklarını ifade etti.

“SAHADAKİ HEYECAN ÇOK GÜZEL”

Basın mensuplarıyla bir araya geldiği için mutlu olduğunu ve saha çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Filiz Gencan Akın, “Saha çalışmalarında hep beraber hareket ediyoruz. Bu anlamda sizlerle bir araya gelip hem bir durum değerlendirmesi hem de biraz sizlerle birlikte zaman getirmek istedim. O yüzden benim için çok keyifli bir söyleşi oldu. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız oldukça güzel bir şekilde devam ediyor. Sizlerin sorduğu sorulara bugün cevaplarımızı verdik. Çok teşekkür ediyorum katılımınız için. Çok Seçim çalışmalarımız oldukça güzel gidiyor. Sahada herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Çok güzel programlar oluşturuyoruz. Gayet güzel, heyecanlı. Sahadaki heyecan da çok güzel, tepkiler de çok güzel. O yüzden çok mutluyuz. Biz şu anda yapacağımız ve yapmış olduğumuz işlere odaklanıyoruz. Örgütümüz çok güçlü, ailemiz çok büyük. Bu büyük aileyle beraber mücadele ediyoruz” dedi

“ÖZGÜR ÖZEL PAZAR GÜNÜ EDİRNE’DE OLACAK”

Pazar günü Genel Başkanımız Özgür Özel Edirne’de olacak. Bununla ilgili duyuruyu da yapacağız. Büyük ihtimal 16.30 miting programımız olacak. Proje tanıtım toplantısı Cumartesi olarak planlanmıştı. Onu da Pazar günü gerçekleştireceğiz. Duyurusunu yapacağız. Ayrıca anket çalışmamız şu an için yok ama ileriki günlerde olacak” dedi.

“ŞÜKRÜ ABİ İLE ARAMIZDA MESELEMİZ YOK”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Edirne’ye geldiği takdirde programında Şükrü Ciravoğlu’nun yer alıp almayacağı sorusuna Filiz Gencan Akın, “Şükrü Başkan çok değer verdiğimiz parti büyüğümüz. Bana söz hakkı düşmez kendi takdiridir. Şükrü Başkan çok değer verdiğimiz bir ağabeyimiz. Bizim aramızda herhangi bir mesele yok, olamaz da. Şükrü Başkan kendi nasıl takdir ederse öyle hareket edecektir. Ben her zaman Şükrü Başkan’la görüşüyorum. Yani bu süreçte aday adayı olduğumuz süreç itibariyle görüşmelerimiz zaten hep devam etti. Kendisini hastanede yattığı dönemlerde de hep ziyaret ettim. Hatta ilçe başkanımızla yaptık son ziyaretimizle de. Aramızda böyle bir diyalog kopukluğu yok. Tabii ki ilerleyen dönemlerde başkanımızın sağlığına kavuştuğunda hep beraber hareket edeceğimizi düşünüyorum. Yani bizim diyalog kanallarımız hep açık, açık olmaya da devam edecek”dedi

“CANLI YAYIN TALEBİNİ DEĞERLENDİREBİLİRİZ”

İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi’nin canlı yayına çıkma talebine olumlu bakan Akın, “Hamdi başkanımız bizim de daha önce partilimiz, değer verdiğimiz bir ağabeyimiz. Tabii ki bunu değerlendiririz. Benim için süreç sahada çok hızlı geliştiği için kimi zaman bazı detayları kaçırıyorum. Bunu da sizden duydum ama değerlendiririz” diye konuştu.

“KÜSKÜNLER BENCE YUVAYA DÖNDÜ”

Küskün partililer yuvaya döndü mü sorusunu değerlendiren Filiz Gencan Akın “Bence döndü. Çünkü dün yaptığımız toplantılarda da sahada da aldığımız hava bu yönde. Yani bu süreç kimsenin ön göremediği, kimsenin arzu etmediği bir süreçti. Bu süreç herkes açısından tabii belli sıkıntıları da beraberinde getirdi. Ama gönül isterdi ki böyle olmasın. Geldiğimiz nokta bu. Tabii ki bazı tepkiler olacaktır, doğaldır. Ama biz şu anda bunları açmış vaziyetteyiz” dedi

“SAHA DA OLUMLU TEPKİ KADAR ELEŞTİRİ VE ŞİKAYETLER DE VAR”

Sivil toplum örgütleri ile bir araya geleceklerini söylerken, daha da olumlu tepkiler kadar şikayet ve talepleri de değerlendirdiklerini kaydeden Akın, “Saha da yaklaşımlar olumlu. Bazen tabii ki eleştiriler de alıyoruz. Biz bu yönetim, yeni yönetim anlayışımızda her zaman şunu söylemek biz her zaman eleştiriye açık olacağız. Ben değil, biz yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Toplumun her kesimiyle bir arada olacağız. Özellikle şunu da söylemek istiyorum Sivil Toplum Örgütleri ile de buluşuyoruz, buluşmaya devam edeceğiz. Bizim burada ortak hedefimiz, sürece yönetim anlayışımızı sivil toplum örgütleri kent konseyleriyle özellikle çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Onlar, muhtarlarımız, sivil toplum örgütleri her zaman işbirlikçimiz olacak. Her zaman onlarla beraber hareket edeceğiz. Dolayısıyla eleştirilere bu anlamda onlardan gelecek tavsiyelere açık olacağız. Belli başlı konular var altyapı, ulaşım, yeşil alan sıkıntısı, sosyal donatılarla şikayetler ilgili oluyor. Bunlar projelerimiz de düzelteceğimiz telafi edeceğimiz konular. Bu gelen şikayet ve talepleri değerlendiriyoruz. Çözümlerimizi tanıtım toplantısında sunmuş olacağız” diye ifade etti.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.