DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2044007-2,73%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pandemi sonrası iftarda buluştular

Pandemi sonrası iftarda buluştular

ABONE OL
27 Nisan 2022 11:00
Pandemi sonrası iftarda buluştular
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyam Zihin Engellileri Yetiştirme ve Koruma Derneği tarafından, pandemiyle ara verdikleri geleneksel hale gelen iftar yemeğini Edirne Tabip Odası Lokali’nde düzenlendi. 2012 yılında kurulan dernek, kuruluşundan itibaren sadece pandemi döneminde geleneksel hale gelen iftar yemeğine ara verildiğini, dernek yönetimi ve üyeleri Covid sürecinde pandeminin bitmesini dört gözle beklediklerini söyledi.

“İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEMEK GELENEK OLDU, HER YIL DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ”

Pandeminin bitmesini bekleyerek iftar programı oluşturmak için Dünyam Zihin Engellileri Yetiştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sedef Durna, “Zihinsel engellileri yetiştirme ve koruma derneği yönetim kurulu başkanıyım. 2012 yılında kurulmuş olan derneğimiz o günden bu yana pandemi dönemi haricinde geleneksel olarak kendi üyelerimize iftar yemeği düzenliyoruz. İftar yemeğinin düzenlenmesindeki finansal destek tamamen kendi içimizde topladığımız aldığımız fitre ve zekatlar ile tamamen karşılıyoruz. 2 seneden beridir bekliyorduk bir an önce şu pandemi bitsin bir araya gelelim diye. İftar yemeği bizim hepimizin dernek üyelerimizin bir arada olmasına vesile oluyor. Beraber oturuyoruz birbirimizi görüyoruz zaman geçiriyoruz güzel zaman geçiriyoruz, hep bir arada yemek yiyoruz. Dernek adına da güzel bir faaliyet oluyor ve artık öyle bir alışkanlık oldu ki bunu dört gözle bekliyoruz. İftar yemeğimizin yapılmasında katkısı olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum tabipler lokalinde Ertuğrul beyin nezdinde çok teşekkür ediyoruz. Yıllardan beri bize burasını tahsil ediyor hiçbir ücret ödemeden yine yönetim kurulundan arkadaşımız Nevzat Kıran’a kendisi şu an aramızda değil ama kızı burada katkılarından dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“BUGÜN VESİLE OLDU

Dr. Ertuğrul Tanrıkulu’da “Biz Edirne Dünya Zihinsel Engelliler Derneği olarak bunu geleneksel hale getirmiştik pandemide ara verdik ama kızlarımız ile çocuklarım ile beraber olmayı çok arzu ediyorduk, bugün vesile oldu. Edirne tabipler odası lokalimizde bunu hep yapıyoruz ve katılan herkese katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.