DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2041723-2,30%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Pankartlarımız karanlık eller tarafından kesiliyor”

“Pankartlarımız karanlık eller tarafından kesiliyor”

ABONE OL
25 Mart 2024 17:27
“Pankartlarımız karanlık eller tarafından kesiliyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru, Belediye Başkan Adayı Filiz Gencan Akın’ın pankartlarının karanlık eller tarafından kesildiğini öne sürerek, “Cumhuriyet Halk Partisi adayımız Filiz Gencan Akın’ı belediye başkanı yapana kadar durmayacağız. Cumhuriyet Şehri Edirne’mizi bu karanlık zihniyete, bu karanlık ellere bırakmayacağız” dedi.

CHP Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Sergen Kuru, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Belediye Başkan Adayları Filiz Gencan Akın, pankartlarının her yerde karanlık eller tarafından kesildiğini iddia ederek, yaşanan olaya tepki gösterdi.

“Edirne’de seçim çalışmaları yapmamamıza ve seçim çalışmaları yürütmemize engel olmaya çalışıyorlar” diyen Kuru, şunları söyledi;

“Bakın bu pankartın üzerinde sadece “Cumhuriyet Şehri Edirne’yi korumak için geliyorum” yazıyor. Burada hiçbir şekilde, hiçbir siyasi partiye, hiçbir gruba affedilen bir söz yok, bir mana yok. Ama buna dahi katlanamıyorlar çünkü Cumhuriyetle problemleri var. Herhangi bir Cumhuriyet kelimesi geçtiği zaman arkadaşlarımızın alerjileri kabarıyor ve bunu kesiyorlar. Kesinlikle onlar kestikçe bizler asmaya devam edeceğiz. Seçim çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi adayımız Filiz Gencan Akın’ı belediye başkanı yapana kadar durmayacağız. Cumhuriyet Şehri Edirne’mizi bu karanlık zihniyete, bu karanlık ellere bırakmayacağız. Şayet olumsuz bir sonuç olması durumunda Edirne’yi bekleyen tablo bu. Herhangi bir Cumhuriyet yazısını kabul etmiyorlar ve kabul etmeyecekler. Ondan dolayı ben öncelikle çok değerli Cumhuriyet Halk Partililere bize ve adayımıza sahip çıkmaya davet ediyorum. Edirne’yi korumaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.