DOLAR 32,3945 0.08%
EURO 34,8158 -0.02%
ALTIN 2.395,74-0,03
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19295263,90%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pazarın girişi eskisi gibi olacak

Pazarın girişi eskisi gibi olacak

Hızlı tren inşaatı sebebiyle pazarın girişindeki görüntüyü değerlendiren Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi (UPEK) Başkanı Yüksel Barış Atkoşan, Fen İşleri Müdürlüğü'ne talepte bulunduklarını toz ve çamurun giderileceğini belirtti.

ABONE OL
24 Kasım 2023 17:29
Pazarın girişi eskisi gibi olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hızlı Tren çalışmaları kapsamında Ulus Pazarı girişindeki çamur ve topraklı görüntü yerli yabancı tüm vatandaşların şikayet ettiği unsur olmuştu. Başkan Barış Atkoşan, toz ve çamur için belediye ekiplerinin tekrar müdahale edeceğini, inşaat bittiğinde ise pazar girişinin eski görüntüsüne tekrar kavuşacağımız ifade etti. Havaların soğumasıyla müşteri sayısına azalma olduğuna değinen Atkoşan, yine de Ulus Pazarı’na ilgiden memnun olduklarını belirtti

“PAZARIN GİRİŞİ YİNE ESKİSİ GİBİ OLACAK”

Şimdi pazarın girişindeki o görüntünün sebebi biliyorsunuz buradaki hızlı tren inşaatından kaynaklı viyadüğün yani belirli bir toparlanmasıyla birlikte giriş tabii ki eski görüntüsüne kavuşturulacaktır. Daha önce inşaat firması buradaki çalışmaya başladığında stabilizeydi. Yani toprak zemin kalmıştı, asfalt kaldırılmıştı o bölgeden. Fen İşleri’ne ricada bulunduk. Onlar da asfalt kırığı döktüler girişe. Tabii ki yağışların da etkisiyle, yağmurun etkisiyle o asfaltları da biraz gömülmüş durumda toprağa. Tekrar konuyla ilgili talebimizi ilettik. Sanıyorum önümüzdeki hafta yine orada bir asfalt kırığı çalışması olacaktır. Tabii ki bu da girişteki o tozu ve çamuru önleme açısından son derece önemli bizim için” dedi.

Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkanı Yüksel Barış Atkoşan

“HAVALARIN SERİNLEMESİNE RAĞMEN BULGAR VE YUNAN’IN YİNR İLK TERCİHİ ULUS OLDU”

Pazardaki kışlık ürünlere olan ilgiyi değerlendiren Başkan Atkoşan, “Dönem dönem inişli, çıkışlı durumlar olabiliyor pazarımızda. Fakat tezgahlara kışlık ürünlerin gelmesiyle birlikte tabii ki hem bizim vatandaşlarımızın hem Bulgar, Yunan turistlerin ihtiyaçlarını karşılama noktasında yine tercihleri Ulus Pazarı oldu. Fiyatlarımız her zaman olduğu gibi uygun. Birinci elden ürün. Tüketiciyle buluşturma gayreti içerisindeyiz. Bu da tabii ki bizim daha cazip kılıyor onların gözünde. Tabii geçen haftaya nazaran bu hafta yoğunluk biraz daha az. Sanıyorum havaların biraz serinlemesiyle alakalı olabilir bu. Bilemiyorum Bulgaristan’daki hava durumu nasıldır ama tabii ki pazar günü de tüm yurt genelinde sanki böyle özellikle yüksek yerlerde yağış olacağı söyleniyor. Tabii ki havalar serinleyince biraz vatandaş evden çıkmakta imtina edebiliyor. Fakat yine de memnunuz ilgiden” diye noktaladı.

Haber: Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.