Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Orta Mahallesi Nail German Caddesi’nde devam eden çalışmaları inceledi.
Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Talay, gazetecilere yaptığı açıklamada, kasım ayı itibariyle doğalgaz altyapısı yüzde 90’a ulaşacağını bildirdi.
Yaklaşık 23 kilometrelik altyapının tamamlandığını anımsatan Talay, ilçede 446 hanenin doğalgaz kullandığını bildirdi.
Bir ay içinde 350 hanenin daha doğal gaz kullanmaya başlayacağını ifade eden Talay, “4. etabın tamamlanmasıyla toplam altyapı 39 kilometreye ulaşmış olacak. 5. Etapla birlikte bu rakamı 42 kilometreye çıkararak sadece 4 kilometrelik bir hat eksikliğimiz kalacak. Kasım ayının sonuna kadar ilçemizin yüzde 90’nın doğalgaz bağlantılarını tamamlayıp iç tesisatı tamamlayan vatandaşlarımızı doğalgaz konforuyla Allah’ın izni ile buluşturmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.
Talay, kutulama çalışmalarının sona erdiği bölgelerde vatandaşların abone işlemlerini başlatmalarını istedi.
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026
1
Kırklareli Belediyesi’nden orman ve anız yangınlarına karşı uyarı
2
Kırklareli’nde Balkan geleneği “Koleda” makyaj etkinliği ile başladı
3
Kırklareli’nde ölü bulunan köpeklere ilişkin soruşturma başlatıldı
4
Kırklareli’nde atık toplama tesisinde çıkan yangın söndürüldü
5
Trakya’da yarından itibaren hava sıcaklıkları artacak
Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).