Edirne’de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları ve esnafları telefon dolandırıcılarına karşı daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara ve esnafa yönelik bilgilendirici faaliyetlerine aralıksız olarak devam ediyor. Ekipler önceki gün tarihi Ali Paşa Çarşısı’nda hem vatandaşları hem de esnafı ‘iletişim yoluyla dolandırıcılık’ konusunda daha dikkatli olmalı yönünde uyararak, bilgilendirici broşür dağıttı.
Ekipler, özellikle cep telefonu dolandırıcılarına karşı vatandaşları ve esnafları bilgilendirirken, hiçbir devlet görevlisi veya polisin para istemeyeceğini, cep telefonundan arayarak kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan, para veya kredi kartı bilgilerini isteyen kişilere itibar edilmemesini istedi.
GÜNCEL
15 Haziran 2025GÜNCEL
15 Haziran 2025GÜNCEL
15 Haziran 2025GÜNCEL
15 Haziran 2025MARMARA BÖLGESİ
15 Haziran 2025MARMARA BÖLGESİ
15 Haziran 2025GÜNCEL
15 Haziran 2025