Kosova’nın başkenti Priştine’deki Aile Hekimliği Ana Merkezi’nde onlarca sağlık çalışanı, Ağustos ayı maaşlarının ödenmemesi nedeniyle protesto düzenledi.
Kosovaport’ta yer alan habere göre; Sendika Başkanı Şerif Makolli, protestonun 15 dakika sürdüğünü ve hastalara yönelik hizmetlerin askıya alınmayacağını söyledi.
Makolli, “15 dakikalık bu protesto ile memnuniyetsizliğimizi ve öfkemizi dile getirmek istedik. Sağlık çalışanlarının haysiyetiyle oynuyorlar. Pandemi sürecinde ne kadar çalıştığımızı biliyorsunuz. Sendikal haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz” dedi.
GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026GÜNCEL
02 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
02 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).