DOLAR 32,3271 0.21%
EURO 35,1283 -0.12%
ALTIN 2.306,601,29
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22911263,63%
Edirne
19°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Profesör ve Doçentlere belgeleri verildi

Profesör ve Doçentlere belgeleri verildi

ABONE OL
8 Mart 2023 11:10
Profesör ve Doçentlere belgeleri verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaptıkları akademik çalışmalar doğrultusunda profesörlüğe ve doçentliğe yükselmeye hak kazanan akademisyenlere belgeleri, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu tarafından takdim edildi.

Trakya Üniversitesi’nde profesör ve doçent unvanı kazanan akademik personele belgeleri takdim edildi. Profesörlüğe ve doçentliğe yükselen 8 akademisyen ile bir araya gelen Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, 2 bin 856’sı idari ve 1.878’i akademik olmak üzere yaklaşık 5 bin personeli ile büyük bir aile olduklarını ve bu ailenin 40 binden fazla da öğrencisi olduğunu belirtti.

Trakya Üniversitesi’nin Trakya ve Balkanlar coğrafyasında öncü ve marka bir üniversite olduğunu ve bunun da belli bir sorumluluk getirdiğini ifade eden Rektör Tabakoğlu, “Akademik anlamda güçlü olan kadromuzu her geçen gün güçlendiriyoruz. Bunda siz akademisyen arkadaşlarımızın da katkısı çok büyük. Hepinizi tebrik ediyorum ve üniversitemiz için, kentimiz için, bölgemiz ve ülkemiz için bilimin ışığında değerli katkılarınızı sürdürmenizi temenni ediyorum” dedi.

Trakya Üniversitesi’nde Fen Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Seçil Çeken, Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi Gülay Apa Kurtişoğlu, Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi Başak Boz, Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Suzan Ökten ve Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Ruşen Coşar profesörlüğe, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Elif Ülker Demirel, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Ruhan Deniz Topuz ve Mimarlık Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Öğretim Üyesi Damla Atik de doçentliğe yükseldi.

Belge takdiminin ardından Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, profesörlüğe ve doçentliğe yükselen akademisyenlere günün hatırası olarak Trakya Üniversitesi rozeti verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.