DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20772451,53%
Edirne
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PTT 183 yaşında

PTT 183 yaşında

ABONE OL
23 Ekim 2023 13:08
PTT 183 yaşında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin köklü kurumlarından olan Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) 183’üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyor.

Kuruluş etkinlikleri kapsamında Edirne’de Saraçlar Caddesi’nde bulunan PTT Baş Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. PTT Şubesi’nde işlem bekleyen 183’üncü müşteri Fatma Gölge’ye PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Talat Akalın tarafından Cumhuriyetimizin 100. yıl anısına çıkartılan bir pul kataloğu hediye edildi.

“183.MÜŞTERİYE CUMHURİYETİN 100. YILINA ÖZEL PUL KOLEKSİYONU”

PTT Edirne Başmüdürü Mustafa Talat Akalın” Bugün Posta Telgraf Teşkilatı’nın 183.yılını kutlamış bulunuyoruz. Bu doğrultuda Genel Müdürlüğümüz tarafından tüm Türkiye’de PTT’yi daha hızlı daha kaliteli hizmetlerimiz anlatmak amacıyla tüm illerde çalışmalar olacak. 183.müşterimize Cumhuriyetimizin 100.yıl anısına çıkartılan bir pul serisi takdim ettik. Yine başmüdürlüğümüzün bünyesinde elimizde bulunan kendisine PTT ve PTT Cell logolu olan şemsiye, kalemlik, kalem, defter, Hz. Muhammed’in mektupları şeklinde küçük hediyelerimiz oldu kendisine sunduk” dedi.

183’üncü müşteri olarak PTT Edirne Şubesi’ne giren ve sürekli PTT ile çalıştıklarını söyleyerek memnuniyetini dile getiren Fatma Gölge “Biraz heyecanlandım. Beklemiyordum. PTT’nin kargo işlemleri çok hızlı çok memnunuz. PTT ile nice 183 yollar olsun” dedi.

“PTT TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONU İLE DÜNYA MARKASI OLA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜYOR”

PTT AŞ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama da ise “23 Ekim 1840 tarihinde Posta Nezareti olarak Osmanlı Devleti içerisinde iletişim ve haberleşmeyi sağlamak üzere kurulan PTT AŞ, günümüzde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak ülkemizin dört bir yanında, geniş hizmet ağı ile posta, kargo, lojistik, filateli ve e-ticaret gibi birçok sektörde vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için hizmetlerini sunmayı sürdürüyor. Şirket hizmetlerine ek olarak; sportif faaliyetlere destek veriyor, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesine de katkı sağlıyor. Dünyada büyük bir hızla yaşanan dijital değişim ve dönüşümü yakından takip ederek çalışmalarını sürdüren PTT A.Ş. iki asra yaklaşan tecrübesini yenilikçi bir hizmet anlayışı ile birleştirerek, hizmet sunduğu alanlarda Türkiye Yüzyılı vizyonu ile bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla yürüyor. Sürekli kendini yenileyen PTT AŞ, yenilikçi projeler ile geçmiş ile günümüz arasında büyük bir fark ortaya koyuyor. PTT AŞ, dünyada en önemli sorunlardan birisi olan doğanın kirletilmesi ve enerji israfı konularında da yaptığı çalışmalar ile örnek oluyor. Sıfır Atık Projesi kapsamında hizmet ederken tasarruf yapılmasını sağlayan projeler üreten PTT AŞ, araç filosunun yüzde 80’ini 2030 yılına kadar elektrikliye çevirmeyi planlayarak kullanılan elektrikli araçlar ile karbon salınımının azalmasını ve doğal güzelliklerin ve çevrenin korunmasını hedefliyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize kazandırdığı Türkiye Yüzyılı vizyonu ışığında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımızın yenilikçi çözümleri ile vatandaşlarımıza en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı geçmişte olduğu gibi bugün de sürdüreceğiz” şeklinde ifadelere yer verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.