DOLAR 32,3973 0.07%
EURO 34,7945 -0.07%
ALTIN 2.394,50-0,08
BIST 10.208,651,62%
BITCOIN 19364643,83%
Edirne
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ramazan kolisi için bakkal amcalar hazır

Ramazan kolisi için bakkal amcalar hazır

ABONE OL
12 Nisan 2022 12:08
Ramazan kolisi için bakkal amcalar hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör, Ramazan’da erzak kolisi yardım yapmak isteyen duyarlı vatandaşlara seslenerek, “Ramazan kolisi yaptırmak isteyenlere bizim odamızla irtibata geçip bu Ramazan kolilerinin yerel esnaftan, bakkal amcadan yaptırılması konusunda, bizler de yöneticiler olarak destek verelim, sahip çıkalım” şeklinde çağrıda bulundu.

Ramazan’da bakkal amcaların mahalledeki ihtiyaç sahiplerini en iyi bilen kişi olduğunu, bu konuda da hem bakkalların hem Edirne Bakkal ve Tekel Bayileri Odası’nın hazır olduğunu söyleyen Yaşagör, süpermarketler yerine yerel esnaftan yapılacak duyarlı davranışın şehir ekonomisine de katkı sunacağını ifade etti.

“RAMAZAN KOLİSİNİ DOĞRU KİŞİLERE ULAŞTIRACAK BAKKAL AMCADIR”

Ramazan kolisi yaptırmak isteyen duyarlı vatandaşların yerel esnafı tercih etmesinin doğru olacağını kaydeden Başkan Süleyman Yaşagör “Mübarek Ramazan’ın başlamasıyla beraber tabii ki duyarlı vatandaşlarımızın Ramazan kolisi yardımı yapmaları takdire şayan. Dolayısıyla eğer Ramazan kolisi yaptırmak isteyenlere bizim odamızla irtibata geçip bu Ramazan kolilerinin yerel esnaftan, bakkal amcadan yaptırılması konusunda, bizler de yöneticiler olarak destek verelim, sahip çıkalım. Dolayısıyla bakkal amcadan Ramazan kolisi hazırlatıp tabii ki yerli yerine ulaştırılması konusunda da bizler de yardımcı olalım. Çünkü mahalleye yeni tanıyan bakkal amcadır. Bakkal amcayla beraber dağıtılacak olan Ramazan kolileri yerini bulur diye düşünüyorum. Dolayısıyla bizde oda olarak Ramazan kolisi yaptırmak isteyen vatandaşlarımıza böyle bir seslenişte bulunalım. Dolayısıyla yerini bulsun. Zaten gaye yapılacak yardımın yerini bulması anlamındadır. Bu anlamda her zaman destek vermeye hazırız. Bu aynı zamanda bakkal amcalardan yapılacak erzak kolisi karşılığında ödenecek para da şehirde kalacak otomatikman. Tabii ki zaten burada gaye şehir ekonomisinde dönen paranın miktarını dışarıya kaçırmamak. Şehir ekonomisi içinde dönen meblağ ne kadar şehir için daha fazla dönmüş̧ ise şehirde yaşayanlar bundan istifade etmiş̧ olur diye düşünüyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.