DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046912-2,69%
Edirne
17°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

REKFOD Jupa’da iftara katıldı

REKFOD Jupa’da iftara katıldı

Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve kardeşlik duygularını güçlendirmek amacıyla Rumeli Edirne Folklor Kültür Derneği (REKFOD), Kuzey Makedonya'nın Merkez Jupa şehrinde Radika DE Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

ABONE OL
26 Mart 2024 15:19
REKFOD Jupa’da iftara katıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve kardeşlik duygularını güçlendirmek amacıyla Rumeli Edirne Folklor Kültür Derneği (REKFOD), Kuzey Makedonya’nın Merkez Jupa şehrinde Radika DE Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı.

Programa, Merkez Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim, belediye meclis üyeleri, çeşitli derneklerin temsilcileri, eğitim kurumlarının yöneticileri, REKFOD’un Edirne’den gelen yöneticileri ve gönüllü katılımcılar ile Jupa Bölgesi halkı büyük ilgi gösterdi.

Jupa Belediye Başkanı Ariyan İbrahim, Edirne heyetini belediye binasında ağırlayarak iftar programına katıldı. REKFOD Dernek Başkanı Ahmet Dörtler, gönül köprülerinin kurulmasına katkılarından dolayı belediye başkanına ve etkinliğe destek verenlere teşekkürlerini sundu.

Ezanın okunması ve duaların edilmesiyle birlikte oruçlar açıldı. REKFOD Dernek Başkan Yardımcısı Refik Şahin, bir araya gelmenin mutluluğunu ve toplumun dayanışma, kardeşlik, paylaşma ve sevgi gibi önemli değerlerini vurguladığı konuşmasında, katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Radika DE Merkez Jupa Şube Başkanı Benazi Şemovska ve Debre Rafika De Dernek Başkanı Fadriye Mustafoska ise Edirne’den gelen misafirlere verdikleri destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programı, hoş sohbetler eşliğinde sona erdi.

Haber: Mehmet Güzey

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.