DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2069476-1,62%
Edirne
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rektör Tabakoğlu’ndan MÜSİAD’a ziyaret

Rektör Tabakoğlu’ndan MÜSİAD’a ziyaret

ABONE OL
2 Ağustos 2022 11:14
Rektör Tabakoğlu’ndan MÜSİAD’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, MÜSİAD’ı ziyaret ederek Genel Başkan Mahmut Asmalı ve MÜSİAD yetkilileri ile üniversite-sanayi iş birliği konusunda bir görüşme gerçekleştirdi.

Ziyarette kamu-üniversite-sanayi iş birliği noktasında Trakya Üniversitesinin çalışmaları ile bölge ve ülke ekonomisine katkıları hakkında bilgiler veren Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, çeşitli vesilelerle iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiklerini ve Ülkemizin sürdürülebilir gelişmesi ve büyümesi için çalıştıklarını vurguladı.

Trakya Üniversitesinin birçok kurum, kuruluş ve firma ile başarılı iş birliklerine imza atarak önemli projeleri hayata geçirdiğini söyleyen Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, iş dünyası ile üniversitenin iş birliğinin bölge ve ülke için önemine vurgu yaparak MÜSİAD ile her türlü iş birliğine hazır olduklarını söyledi.

Çeşitli vesilelerle iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiklerini ifade eden Rektör Tabakoğlu, önümüzdeki günlerde MÜSİAD ile daha sık bir araya gelerek iş dünyasıyla Trakya Üniversitesini daha çok yakınlaştırmak istediklerini belirtti.

Ziyarette Genel Başkan Mahmut Asmalı, Trakya Üniversitesinin Edirne ve bölgenin kalkınmasına önemli katkılar sağladığını dile getirdi. Trakya Üniversitesini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade eden Asmalı, nazik ziyaretlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı Rektör Tabakoğlu’na teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.