DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2053814-1,00%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rektör Tabakoğlu’ndan Sofya Büyükelçisi Sekizkök’e ziyaret

Rektör Tabakoğlu’ndan Sofya Büyükelçisi Sekizkök’e ziyaret

ABONE OL
3 Kasım 2023 11:09
Rektör Tabakoğlu’ndan Sofya Büyükelçisi Sekizkök’e ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Sofya Büyükelçisi Aylin Sekizkök’ü ziyaret etti.

Sofya Büyükelçiliği tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu’na katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Büyükelçi Aylin Sekizkök ile makamında bir araya geldi. Ziyarette, Bulgaristan ve Türkiye arasındaki ilişkiler ile Trakya Üniversitesinin Bulgaristan’daki kurumlar ile gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeyi planladığı iş birlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Trakya Üniversitesinin, Balkanlar’daki çalışmalarını bölgedeki paydaşlarla iş birliği içerisinde yürüttüklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Büyükelçimiz Aylin Sekizkök’ün destekleri sayesinde Bulgaristan’daki çalışmalarımız daha da güçlendi. Önemli iş birlikleri ve projeler hayata geçirdik. Trakya Üniversitesinin Balkanlara yönelik projeleri bitmez. Bu anlamda, Büyükelçimiz Aylin Sekizkök’ün de destekleriyle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Trakya Üniversitesi’nin Balkanlara değer kattığını söyleyen T.C. Sofya Büyükelçisi Aylin Sekizkök ise üniversitenin bu bölgedeki çalışmalarını yakından takip ettiklerini, destek ve iş birliklerinin artarak devam edeceğini belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu’na teşekkür etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.