Türk Dili Günü ve Avrupa Dil Günü EUNIC faaliyetleri kapsamında pandemi kısıtlamalarına rağmen Bükreşlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Bükreş Yunus Emre Enstitüsü tarafından Türk Dili tanıtımı için farklı etkinlikler düzenlendi.
HayatRo’da yer alan habere göre; Katılımcılar düzenlenen faaliyette hem eğlendi hem Türkçe öğrendi hem de lezzetli Türk tatlılarının tadına bakma fırsatı buldu.
Etkinlikte yapılan yarışmalarda başarılı olanlara Türkçe öğretim malzemeleri, hikâye kitapları ayrıca yapılan çekilişle iki şanslı kişiye Türkçe kursu hediye edildi. Faaliyet 2021 yılının “Yunus Emre ve Türkçe Yılı” olması sebebiyle barış mesajlarıyla tamamlandı.
GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026GÜNCEL
03 Eylül 2026MARMARA BÖLGESİ
03 Eylül 2026Zorunlu çerezler dışındaki hiçbir çerez ve üçüncü taraf hizmeti, siz onay vermeden çalışmaz. İstatistik (Google Analytics) ve bildirim (OneSignal) hizmetleri yalnızca onayınızla yüklenir.
Sitenin çalışması ve güvenliği için gereklidir. Kapatılamaz.
Tercihlerinizi hatırlar ve gömülü içeriğin çalışmasını sağlar.
Ziyaret istatistiklerini ölçmemizi sağlar. Alıcı: Google Analytics (Google Ireland Ltd.).
Tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için kullanılır. Alıcı: OneSignal (ABD).