DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2075299-1,89%
Edirne
11°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sağlık Bilimleri Enstitüsünde bayrak değişimi

Sağlık Bilimleri Enstitüsünde bayrak değişimi

ABONE OL
29 Temmuz 2022 11:30
Sağlık Bilimleri Enstitüsünde bayrak değişimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğüne Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necdet Süt atandı.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü görevini 2012 yılından bu yana başarı ile sürdüren Prof. Dr. Tammam Sipahi, görevi Prof. Dr. Necdet Süt’e devretti. Devir teslim töreninde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ferhat Karabulut, Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. İbrahim Kelağa Ahmet, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Levent Doğan, Roman Dili ve Kültürü Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Gökhan Ilgaz, Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Fatma Kaynak Onurdağ ile akademik ve idari çalışanlar hazır bulundu.

Müdürlük mührünü Prof. Dr. Necdet Süt’e teslim ederek hayırlı olması temennisinde bulunan Prof. Dr. Tammam Sipahi “Görev yaptığım 10 yıl boyunca Enstitümüzün ve Üniversitemizin gelişmesi adına çalışmalar yaptım. Eminim ki Necdet Hocam ile bu başarılar artarak devam edecek. Görev yaptığım süre boyunca desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na, yönetimine ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu söyleyen ve Prof. Dr. Tammam Sipahi’den aldığı bayrağı daha ileriye taşımak adına çalışmalarını sürdüreceğini ifade eden Prof. Dr. Necdet Süt “Öncelikle Prof. Dr. Tammam Sipahi Hocamıza, uzun yıllar enstitümüze yaptığı katkılar ve göstermiş olduğu özveriden dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz; Üniversitemizi daha ileriye taşımak, rekabetçi bir yapı ile kaliteyi yükseltmek ve akreditasyon süreçlerini tüm hızıyla sürdürmek.” şeklinde konuştu.

Görev yaptığı süre boyunca özverili ve başarılı çalışmalarından ötürü Prof. Dr. Tammam Sipahi’ye teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Tammam Hocamızla birliğimiz, beraberliğimiz, bağımız sürecek. Kendisinin bilgi ve tecrübeleri bizler için çok değerli. Kendisine bugüne kadar vermiş olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum. Necdet Hocama da başarılar diliyor, devraldığı bayrağı birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak daha üst seviyelere taşıyacağına inanıyorum. Bizler de kendisine her konuda destek olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.