DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2062108-0,60%
Edirne
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sanayi esnafı iftar sofrasında buluştu

Sanayi esnafı iftar sofrasında buluştu

ABONE OL
3 Nisan 2023 11:01
Sanayi esnafı iftar sofrasında buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan ayı nedeniyle S.S. Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi iftar programı düzenledi. Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın da katıldığı iftar gecesine yaklaşık bin 500 kişi katılım sağladı.

 “İFTAR GECESİNE BÜYÜK KATILIM”

Sanayi Sitesi Keyif Düğün salonunda gerçekleşen iftar programına, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H.Sezai Irmak, Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, Edirne Ticaret Sicil Müdürü İsmail Eser, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır, Hakan İşcan, Yaver Tetik, Edirne Şoförler Odası Başkanı Ali Şahin, Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Ayhan Çiftçi ve Yönetim kurulu, Edirne Demirciler ve Kaynakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Birol Özbaş, Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Can, Edirne Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, bazı milletvekili aday adayları, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum müdürleri ve çok sanayi esnafı katıldı.

Bin kişilik kapasiteli düğün salonunu dolduran davetliler salona sığmayınca koridorlara da ayrıca masa ve sandalye takviyesi yapıldı. Pandemiden sonra yaşanan en büyük iftar yemeğinde dayanışma, birlik ve beraberlik bir kez daha vurgulandı.

“BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN”

İftar programında konuşan S.S. Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Cafer Rokovet, “Eski ustalarımızdan ve başkanlarımızdan bize miras kalan geleneksel iftar yemeğimizi yüce rabbimizin izniyle bu akşam Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Muhabbetimiz, kardeşliğimiz, birliğimiz daim olsun. Esnaflar bu şehrin gelişmesi ve kalkınması için çok önemlidir. Esnaf kardeşlerimiz ülkemizin ve ilimizin ‘kilit taşı’, birlik ve beraberliğimizin ‘çimentosu’dur. Esnaf şehrin kalbidir. Esnafta birlik olursa, şehirde dirlik olur. Allah birliğimizi daim kılsın. Esnaf iyi olursa şehir de iyi olur” dedi.

BAŞKAN GÜRKAN, “GÖNLÜMÜZ DE SOFRAMIZ DA BİR”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da yaptığı konuşmada; “Sanayi esnafımızla iftar yemeğinde bir araya geldik. Bizlerle sofrasını, ekmeğini paylaşan Edirne Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Cafer Rokovet’e ve tüm sanayi esnafımıza teşekkür ediyorum. Gönlümüz de soframız da bir. Her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.