DOLAR 32,5880 0.3%
EURO 35,0275 0.14%
ALTIN 2.460,711,02
BIST 9.877,251,65%
BITCOIN 20999350,76%
Edirne
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şans oyunlarına yeniliklerle ilgi arttı

Şans oyunlarına yeniliklerle ilgi arttı

ABONE OL
10 Ağustos 2020 11:26
Şans oyunlarına yeniliklerle ilgi arttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Piyango’nun özel şirkete satışı sonrası şans oyunlarında yapılan değişiklikler ve yükselen ikramiyelere Edirneli vatandaşların ilgisi daha da arttığı görüldü. Yapılan değişikliklerle şans oyunlarında hem kazanma şansının hem kazanılacak tutarın arttığını söyleyen Milli Piyango Bayi işletmecisi Sevda Rasgele, Edirnelinin ilgisinin arttığını, sistemde aksilikler olsada zamanla sisteminde oturacağını belirtti.

“ARTIK İKİ BİLSENİZDE KAZANIYORSUNUZ”

Milli Piyango bayi sahibi Sevda Rasgele, “Milli Piyango ve diğer şans oyunlarını yüzde 49 İtalyan, yüzde 52 Demirören aldı. Oyunlarda da kısmi değişiklikler oldu. Daha önce 6/49 sayısal loto oyunu 90 rakama çıktı. Ancak iki bilirsenizde kazanabilir hale geldiniz. 6 rakamın haricinde bir tanede joker rakam seçiliyor. 5 sayı bilip jokeride bildiğinizde ayrı bir ikramiye kazanıyorsanız. Süper loto 54 rakamdan 60 rakama çıktı. Onu da iki bilseniz de kazanıyorsunuz. Sayısal ve süper loto haftada 3 gün çekilmeye başlandı. 10 numara aynı şekilde devam ediyor haftada bir gün pazartesi. Şans topu hafta da bir gün yine sadece çarşambaları çekiliyor. Şans topunda gelen yenilik sadece artı bilsede ikramiye kazanabiliyor. Daha önce toplanan paranın belli oranı dağıtılıyordu, şimdi toplanan paranın daha büyük bir oranı dağıtılmaya başlandı. Dolayısıyla ikramiyeler büyüdü”dedi.

“YENİ SİSTEMİ EDİRNELİLER DE BEĞENDİ”

Yeni kazı kazanlarla beraber bir yalı hanımın 10 bin lira kazandığını belirterek, kent genelinde ilginin güzel olduğunu söyleyen Rasgele “3 çeşit 3, 5 ve 10 liralık sevimli kazı kazanlarımız çıktı. Hatta ilk hafta bir teyzemize 10 bin liralık ikramiye çıktı ve kendisi aldı, güle güle harcasın. Aslında oyunlar çok eğlenceli güzel ama şuan sistemlerde biraz sorun var, onun sıkıntısını yaşıyoruz, o da düzelecektir. Edirne’de yeni sisteme ilgi var. Sayı çoğaldı ama daha önce iki bilene ikramiye yoktu şimdi iki bilene ikramiye var. Kolonların sayıları arttı , sayısal 3 lira, şans topu 2 lira, 10 numara 2 lira, süper loto 3 lira oldu kolon sayıları”dedi.

Erkan Ekşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.