DOLAR 32,3434 0.19%
EURO 35,1109 -0.22%
ALTIN 2.238,79-0,20
BIST 7.962,343,14%
BITCOIN 2058385-5,89%
Edirne
11°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Saran’dan Uzunköprü turu

Saran’dan Uzunköprü turu

ABONE OL
8 Ağustos 2022 11:47
Saran’dan Uzunköprü turu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sporsever iş insanı ve eğitim gönüllüsü Sadettin Saran, Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ın daveti üzerine ilçeye giderek bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

İlçeye hava yolu ile gelen spor ve iş dünyasının yakından tanıdığı isimlerden Sadettin Saran ve beraberindeki heyetin, Uzunköprü ziyaretlerindeki ilk durağı Uzunköprü Belediyesi oldu. Heyet daha sonra belediyemiz Çocuk Gündüz Bakımevi’ni, Oğuz Arda Sel Futbol Akademisi’ni, 8 Temmuz Adalet Anıtı’nı ve restorasyonu devam eden Tarihi Uzunköprü’yü ziyaret ettiler.

KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN SARAN’A ANLAMLI HEDİYE

Belediye Başkanı Özlem Becan’ın misafiri olarak ilçeye gelen sporsever iş insanı ve eğitim gönüllüsü Sadettin Saran’ın ziyareti sırasında; belediyenin Çocuk Gündüz Bakımevi öğrencileri tarafından; bölgemizin tarımsal ürünlerinin başında gelen ayçiçeğinin, sarı lacivert renklerle hazırlanan maketi hediye edildi. Bu anlamlı hediye için çocuklara teşekkür eden Sadettin Saran öğrenciler ile bir de hatıra fotoğraf çektirdi.

OĞUZ ARDA SEL FUTBOL AKADEMİSİ’NE ZİYARET

Saran ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Becan’ın konuğu olarak geldiği Uzunköprü’deki ziyaretlerinde Oğuz Arda Sel Futbol Akademisi’ni de ziyaret etti. Saran’ı burada akademi öğrencisi sporcular karşıladı. Burada Uzunköprülü genç sporcularla buluşan Saran’a Uzunköprüspor Kulübü tarafından ‘22 SARAN’ yazılı Uzunköprüspor forması hediye edildi.

8 TEMMUZ ÇORLU TREN KAZASI AİLELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

İlçe ziyaretinde Çorlu tren kazasında yaşamını yitirenlerin aileleri ile Uzunköprü belediyesi 8 Temmuz Adalet Anıtı’nda buluşan Saran belediye başkanı Becan ve yakınlarını kaybeden aileler ile birlikte anıta karanfil bırakarak acılarını paylaştı.

TARİHİ UZUNKÖPRÜ ZİYARETİ

Belediye başkanı Becan, Saran ve beraberindeki heyet ile restorasyonu devam eden tarihi Uzunköprü’yü de ziyaret ettiler. Restorasyon ve çalışmalar hakkında bilgiler alan heyete ayrıca Başkan Becan tarafından asırlara tanıklık eden Uzunköprü’nün tarihi hakkında da bilgiler verildi.

Uzunköprü’nün meşhur köftecilerinden Köfteci Niyazi’yi de ziyaret eden heyet, burada ünlü Uzunköprü köftesinin tadına baktı. Sporsever iş insanı ve eğitim gönüllüsü Saran’a, Belediye Başkanı Becan tarafından Uzunköprülü kadınların el emeği ürünlerinden edirnekari eserleri, ilçenin tarihi eserlerinin yer aldığı çiniler ve Uzunköprü’nün meşhur peynirlerinden de hediye edildi.

Sadettin Saran’ın ilerleyen günlerde yeniden ilçeyi ziyaret etmesinin beklendiği belirtildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.