DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2054533-1,79%
Edirne
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Şaşkına çeviren görüntü!

Şaşkına çeviren görüntü!

ABONE OL
29 Eylül 2020 14:08
Şaşkına çeviren görüntü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kentte hayalet kıyafetleri giyip sokakta dolaşan iki genç, görenlerde adeta şok etkisi yarattı.

Kentte önceki gün, Fatih Mahallesi Baca Mevkii olarak bilinen yerde, genç yaşlardaki iki kızın hayalet kostümleriyle gezdiği görüldü. Yüzleri görünmeyen hayalet kostümleriyle yolda ilerleyen iki genci görenler bu duruma anlam veremeyip adeta şok oldular.

“ANLAYAMADIM”

Hayalet kostümleriyle yolda ilerleyen gençleri gördüğünde çok şaşırdığını anlatan Teoman Yılmaz, “Buradan evime doğru ilerliyordum. Bir anda iki tane hayalet gördüm desem yeridir, anlayamadım. Sonra konuşmalarından ve boylarından anladım ki ikisi de genç iki kız. Ama tek şaşıran ben değilim, yolun üzerindeki cafenin önünden geçerken de herkes büyük bir şaşkınlıkla onlara bakıyordu. Tabii bu normalde pek karşılaştığımız bir durum olmadığı için biz de ne tepki vereceğimizi veya ne düşüneceğimizi bilemedik. Allah genlerimize akıl fikir versin” şeklinde konuştu.

“CASPER’İ CANLANDIRMAK İSTEMİŞ OLABİLİR”

Hayalet kostümleriyle dolaşan ikin gencin çizgi film karakteri Casper’ı canlandırmak istemiş olabileceklerinden bahseden Güneş Çağlayan’da “Ben ikisinin de yüzünü gördüm ergenlik yaşındaki çocuklardı. Eskiden Casper diye çok sevilen bir çizgi film vardı, belki de onu izleyip etkilenmiş olabilirler” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.