DOLAR 32,5253 0.23%
EURO 34,7575 0.05%
ALTIN 2.496,741,41
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20663934,78%
Edirne
12°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Serkan Çağrı, Günebakan’a konuk oldu

Serkan Çağrı, Günebakan’a konuk oldu

ABONE OL
5 Ocak 2023 12:12
Serkan Çağrı, Günebakan’a konuk oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Üniversitesi Radyosu Radyo Günebakan’ın sevilen programlarından “Bisiklet Tamircisi” ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı’yı ağırladı.

Edirne’nin yetiştirdiği önemli sanatçılardan ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı, Trakya Üniversitesi Radyosu Radyo Günebakan’ın en eski programı Bisiklet Tamircisi’nde, Dr. Oğuzhan Durgan’ın konuğu oldu.

Radyo Günebakan’ın beğeniyle takip edilen söyleşi ve müzik programlarından Bisiklet Tamircisi’ne konuk olan usta sanatçı Serkan Çağrı, dinleyenlere keyif dolu anlar yaşattı. Perşembe akşamları dinleyiciyle buluşan programda, sanat yaşamını ve müzik deneyimini dinleyicilerle paylaşan Serkan Çağrı, sevilen şarkıları ile “benim için çok özel bir yeri var” dediği “Rüya” adlı şarkısını sanatseverler için seslendirdi.

1976 yılında Edirne’nin Keşan ilçesinde doğan ve henüz 7 yaşındayken klarnetle tanışan sanatçının günümüze uzanan sanat yaşamı ile klarnetin ve müziğin sırlarını dinleyici ile paylaştığı program, keyifli bir söyleşiye sahne oldu.

Program yapımcısı Dr. Oğuzhan Durgan, Serkan Çağrı ile gerçekleştirdiği programa ilişkin açıklamasında “Serkan Çağrı şarkılarını hiç keşfetmemiş olsaydım; daha mutlu biri olmazdım. Bir yanım hep henüz duyulmamış bir melodi ya da asla tamamlanamamış bir şarkı gibi eksik kalırdı. Edirne’nin yetiştirdiği en özel insanlardan biri olan Serkan Çağrı’ya bizlere bıraktığı, günlerimize anlam kattığı o eşsiz şarkıları ve radyomuzdaki söyleşisi için teşekkür ediyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.